Ανταπόκριση από τη συγκέντρωση έξω από την πρεσβεία του Ισραήλ

...

 

Ηταν πολλοί περισσότεροι οι διαδηλωτές που συγκεντρώθηκαν σήμερα, στις 6:30 το απόγευμα, έξω από τη σιωνιστική πρεσβεία, ανταποκρινόμενοι στο κοινό κάλεσμα σειράς οργανώσεων, μεταξύ των οποίων και η Δικτύωση Αλληλεγγύης στην Παλαιστινιακή Αντίσταση.
 
Με δεκάδες πανό, ακόμη περισσότερες παλαιστινιακές σημαίες και δυναμικά συνθήματα, οι διαδηλωτές καταδίκασαν τη ναζιστική βαρβαρότητα των σιωνιστών ενάντια στο λαό της Γάζας, απαίτησαν τη διακοπή κάθε είδους σχέσεων του ελληνικού κράτους με τη σιωνιστική οντότητα και εξέφρασαν την αλληλεγγύη τους στην Παλαιστινιακή Αντίσταση.
 
Χωριστή συγκέντρωση και πορεία πραγματοποίησε το ΠΑΜΕ, το οποίο έφτασε στην πρεσβεία των σιωνιστών ενόσω  βρισκόταν σε εξέλιξη η συγκέντρωση. Αντί να αναμιχθεί με τους διαδηλωτές που προϋπήρχαν στο χώρο, δημιουργώντας μια ακόμη πιο ογκώδη συγκέντρωση αλληλεγγύης, περίμενε παραταγμένο στο διπλανό δρόμο, μέχρι να αποχωρήσουν οι διαδηλωτές και να πάρει τη θέση τους μπροστά από τις κλούβες της αστυνομίας, οι οποίες είχαν αποκόψει κάθε πρόσβαση προς το άντρο των σιωνιστών.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

από @ 18/07/2014 11:14 πμ.


post image

από Δρομογράφο


ο σχετικισμός συνεχίζεται. ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΉ ΑΝΤΊΣΤΑΣΗ. ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΚΆΘΕ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟ

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License