Δε δουλεύει η αναζήτηση

δε δουλεύει η αναζήτηση

Σύντροφοι στη διαχείριση, δεν ξέρω αν το γνωρίζετε ήδη, αλλά τώρα που προσπάθησα να ψάξω κάτι στο αρχείο του μέσου, διαπίστωσα ότι δε λειτουργεί η αναζήτηση. Δηλαδή δε βγάζει κανένα αποτέλεσμα. Και έψαξα και για πράγματα που σίγουρα υπάρχουν.

από @vazntnsn 20/07/2014 1:09 πμ.


Eκτός απ'τη μέρα που ανακοινώθηκε ότι λειτουργεί δε θυμάμαι να ξαναλειτούργησε. Αλλά και τι σημαίνει λειτούργησε; Τα κριτήρια με τα οποία κάποιος μπορούσε να κάνει αναζήτηση παλαιότερα δεν υπάρχουν και άρα και όταν λειτούργησε τα αποτελέσματα ήθελαν 10 φορές περισσότερο χρόνο ψαξίματος για να βρεθεί αυτό που αναζητούσαμε. Νομίζω το όλο εργαλείο χάνει έτσι την αξία του, όποια αξία του είχε αποδοθεί και χτιζόταν τόσα χρόνια. Δε μπορώ να πιστέψω ότι στις μέρες μας η αναζήτηση των δεδομένων μέσα στη βάση είναι τόσο πολύπλοκη διεργασία, και η λειτουργία της έρευνας σε 1-2-3 fields είναι εξ'ίσου απλή από το να γίνεται σε 10 διαφορετικά και να διασταυρώνονται/κοσκινίζονται τα αποτελέσματα. Επίσης, τελευταία ανεβαίνουν άρθρα χωρίς τίτλο, χωρίς περίληψη, χωρίς αποστολέα (@), φωτογραφίες χωρίς επεξήγηση, θέματα που θα έπρεπε να είναι σχόλια του ίδιου θέματος ανεβαίνουν σαν διαφορετικά με σχεδόν το ίδιο περιεχόμενο. Είναι σαν να ζούμε υπό ένα καθεστώς εκτάκτου ασφαλείας. Γιατί το μόνο που ακούγεται να έχει αλλάξει είναι η ασφάλεια μέσου και συμμετεχόντων.

από δε γίνονται όλα σε μια μέρα 20/07/2014 7:31 μμ.


Υποθέτω ότι το εργαλείο της αναζήτησης είναι υπό υλοποίηση/αναβάθμιση/ανανέωση από τη διαχειριστική ομάδα και γι'αυτό δε δουλεύει όπως στο παλιό indymedia.

Αν μπορεί κάποιος σύντροφος από τη ΣΟ να μας δώσει μια εικόνα.

από <...> 28/07/2014 9:29 μμ.


Σύντροφοι;

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License