Στη Χεβρώνα, υπέκυψε νέος που είχε τραυματιστεί σε συγκρούσεις – συνεχίζονται οι διαδηλώσεις στη Δυτική Όχθη

Συνεχίζονται οι διαδηλώσεις και οι συγκρούσεις στη Δυτική Όχθη. Στους 12 έφτασαν οι νεκροί Παλαιστίνιοι που έχουν σκοτωθεί σ' αυτές, τις τελευταίες μέρες.

Γιατροί στο Νοσοκομείο Αλ Άχλι της Χεβρώνας την Τρίτη το πρωί ανακοίνωσαν ότι ο Άχμαντ Αλάα Τζιχάντ Ζουγκχέρ υπέκυψε στα τραύματα που είχε υποστεί κατά τη διάρκεια συγκρούσεων με τις Ισραηλινές Δυνάμεις Κατοχής πριν από 9 μέρες.

 

Ο Τζιμπρίν Αλ Ταμίζι, από την Παλαιστινιακή Ερυθρά Ημισέληνο είπε στο Μαάν ότι ο Ζουγκχέρ τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια συγκρούσεων με ισραηλινές δυνάμεις στην είσοδο της Ίντνα, κοντά στη Χεβρώνα. Χτυπήθηκε στο στομάχι από εκρηκτική σφαίρα, είπε ο Αλ Ταμίζι.

Έτσι ανεβαίνει σε 12 ο αριθμός των νεκρών Παλαιστινίων σε διαδηλώσεις στη Δυτική Όχθη τις τελευταίες μέρες.

φωτογραφία αρχείου

Στο μεταξύ τo PIC μεταδίδει ότι συγκρούσεις ξέσπασαν τη Δευτέρα, ημέρα της γιορτής του Αϊντ Αλ Φιτρ, και επαναλήφθηκαν τα ξημερώματα της Τρίτης στην Ντούρα και στο κοντινό στρατόπεδο προσφύγων Φαουάρ, όπου οι Ισραηλινές Δυνάμεις Κατοχής επιτέθηκαν σε διαδήλωση αλληλεγγύης στη Γάζα.

Εντωμεταξύ δεκάδες Παλαιστίνιοι δέχθηκαν τις πρώτες βοήθειες για αναπνευστικά προβλήματα μετά από εισπνοή χημικών που εκτόξευσαν οι Ισραηλινές Δυνάμεις Κατοχής σε συγκρούσεις που ξέσπασαν στις περιοχές Μπάνι Ναϊμ, Σαϊρ, Χαλχούλ, Μπέιτ Ούμαρ και στα προσφυγικά του Αλ Αρούμπ. Οι συγκεντρώσεις έγιναν ως διαμαρτυρία στην ισραηλινή επίθεση και τη γενοκτονία των Παλαιστινίων αμάχων στη Γάζα.

 

Πηγές: Maan, PIC

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License