ΒΙΝΤΕΟ από καταδρομική επιχείρηση της παλαιστινιακής αντίστασης

βίντεο όπου οι Παλαιστίνιοι αντιστασιακοί μαχητές με τον ελαφρύ οπλισμό τους επιτίθενται στα ίσα στους Ισραηλινούς στρατιώτες, την ίδια ώρα που ένας από τους μεγαλύτερους στρατούς στον κόσμο, προτιμά να σφαγιάζει αμάχους

 

ΒΙΝΤΕΟ από καταδρομική επιχείρηση της παλαιστινιακής αντίστασης

 

Βίντετο από καταδρομική επιχείρηση των Ταξιαρχιών Αλ Κασάμ, ένοπλη πτέρυγα της Χαμάς, εναντίον φυλακίου των Ισραηλινών Δυνάμεων Κατοχής.

Μάλλον πρόκειται για την επιχείρηση που αναφέρεται εδώ:

Επιχείρηση μαχητών της Χαμάς εντός ισραηλινού εδάφους

Το βίντεο μεταδόθηκε από το τηλεοπτικό δίκτυο Al Aqsa TV που πρόσκειται στη Χαμάς, αργά την Τρίτη και φαίνεται να δείχνει μαχητές της ένοπλης πτέρυγάς της να διεσδύουν στο Ισραήλ και να σκοτώνουν έναν στρατιώτη.

Το βίντεο, του οποίου η γνησιότητα δεν έχει επιβεβαιωθεί από το Μαάν, δείχνει αρκετούς μαχητές των Ταξιαρχιών Ιζεντίν Αλ Κασάμ να βγαίνουν από τούνελ και να μπαίνουν σε ισραηλινή στρατιωτική βάση πριν εμπλακούν σε μάχη με στρατιώτες.

Αργότερα δείχνει έναν μασκοφόρο μαχητή να κρατά ένα ισραηλινό επιθετικό τυφέκιο, που υποτίθεται ότι πάρθηκε κατά τη διάρκεια της επιδρομής.

Πριν την μετάδοση του βίντεο, ο αρχηγός των Ταξιαρχιών Κασάμ, Μοχάμεντ Ντέιφ σε τηλεοπτικό διάγγελμα στο Al Aqsa TV είπε “Σκόπιμα βάλαμε στο στόχαστρο Ισραηλινούς στρατωτικούς στόχους ενώ ο εχθρός βάζει στο στόχαστρο αμάχους και παιδιά”.

“Δεν θα δεχτούμε καμιά μεσοβέζικη λύση”. “Δεν θα υπάρξει κατάπαυση πυρός χωρίς τερματισμό της επίθεσης και άρση της πολιορκίας”.

Αμέσως μετά τη μετάδοση του βίντεο, σειρήνες συναγερμού για ρουκέτες ακούστηκαν στην ευρύτερη περιοχή του Τελ Αβίβ.

Σε δήλωσή τους τη Δευτέρα, οι Ισραηλινές Δυνάμεις Καοτχής είχαν πει πως 5 στρατιώτες σκοτώθηκαν όταν Παλαιστίνιοι μαχητές διείσδυσαν στο Ισραήλ μέσα από τούνελ. Μέχρι στιγμής έχουν επιβεβαιώσει 53 νεκρούς στρατιώτες κατά τη διάρκεια της χερσαίας επιχείρησης. Τρεις άμαχοι έχουν σκοτωθεί στο Ισραήλ από ρουκέτες (ένας Ισραηλινός, ένας Παλαιστίνιος βεδουίνος πολίτης του Ισραήλ και ένας Ταϊλανδός μετανάστης εργάτης).

Πάνω από 1.200 Παλαιστίνιοι έχουν σκοτωθεί, με οργανώσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων να λένε πως περίπου το 80% είναι άμαχοι.

Πηγή: Maan

 

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License