Οι άγριες συγκρούσεις στο San Salvador Atenco

Οι άγριες συγκρούσεις στο San Salvador Atenco

https://www.youtube.com/watch?v=PdoVnlOlir4

το κατεβάζετε από-http://www.black-tracker.gr/details.php?id=58

Στις 3 Μαΐου 2006 η μεξικάνικη αστυνομία επιτέθηκε στην κοινότητα San Salvador Atenco, βάση της Οργάνωσης FPDT (Λαϊκό Μέτωπο για την Υπεράσπιση της Γης), γνωστής για την αντίσταση το 2002 στην κατασκευή ενός αεροδρομίου στην περιοχή και ενεργού μέλους της ζαπατιστικής Άλλης Καμπάνιας.

Τρεις χιλιάδες μπάτσοι εισέβαλλαν στην κοινότητα μετά από πολύωρη πολιορκία και συνέλαβαν 200 άτομα περίπου, ενώ άφησαν πίσω τους έναν 14χρονο νεκρό και δεκάδες τραυματίες. Μετά την καταστολή αυτή, ο EZLN ανακοινώνει ξανά Κόκκινο Συναγερμό, ενώ το Μέτωπο για την Υπεράσπιση της Γης με ανακοίνωσή του απαιτεί την αμέση απελευθέρωση των κρατουμένων και την απόσυρση όλων των κατασταλτικών δυνάμεων.

Περισσότερα εδώ: https://athens.indymedia.org/topics/6/?page=32

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License