3 Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν από ισραηλινούς αεροπορικούς βομβαρδισμούς στην Πόλη της Γάζας

Summary

Συνέχεια από προηγούμενη ενημέρωση

Τρεις Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν και 40 τραυματίστηκαν από ισραηλινούς αεροπορικούς βομβαρδισμούς στη Λωρίδα της Γάζας την Τρίτη, δήλωσαν ιατρικές πηγές. Πάνω από 30 τοποθεσίες χτυπήθηκαν, συμπεριλαμβανομένων αγροτικών εκτάσεων στην Μπέιτ Λάχια, την Αλ Ζεϊτούν, το Αλ Μαγκάζι, το Ντέιρ Αλ Μπάλαχ, την Αλ Καράρα, το Χουζάα, την ανατολική Ράφα και την ανατολική Σετζάιγια.

 

Ένα 3χρονο κορίτσι και μια γυναίκα που δεν έχει ακόμα ταυτοποιηθεί, σκοτώθηκαν από αεροπορικό βομβαρδισμό που έπληξε το σπίτι της οικογένειας Αλ Ντάλου στη γειτονιά Σέιχ Ραντουάν στην Πόλη της Γάζας.

Πληρώματα ασθενοφόρων έψαχναν για πτώματα ανάμεσα στα συντρίμμια του τριώροφου σπιτιού που φέρεται να χτυπήθηκε με πέντε πυραύλους.

Δώδεκα Παλαιστίνιοι είχαν σκοτωθεί το [Νοέμβριο του] 2012 όταν είχε πληγεί το ίδιο σπίτι κατά τη διάρκεια της τότε ισραηλινής στρατιωτικής επίθεσης στη Γάζα. Τα θύματα εκείνης της επίθεσης ήταν από τέσσερις γενιές, από 1 έτους μέχρι 83.

Πηγή: Maan

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License