Ταξιαρχίες Αμπού Άλι Μούσταφα: Αντιστεκόμαστε μέχρι τη νίκη και την απελευθέρωση

Ανακοινωθέν των Ταξιαρχιών Αμπού Άλι Μούσταφα, ένοπλης πτέρυγας του Λαϊκού Μετώπου για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης (PFLP)

Οι Ταξιαρχίες Αμπού Άλι Μούσταφα, ένοπλη πτέρυγα του Λαϊκού Μετώπου για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης, έχουν εκτοξεύσει 518 ρουκέτες από την έναρξη της τελευταίας σιωνιστικής επίθεσης στο πλαίσιο της Μάχης της Πίστης στους Μάρτυρες. Οι Ταξιαρχίες Αμπού Άλι Μούσταγα αγωνίζονται σε απάντηση στη συνεχιζόμενη σιωνιστική επίθεση∙ οι μαχητές των Ταξιαρχιών έχουν εμπλακεί σε όλες τις μορφές του αγώνα και των συγκρούσεων, στο πλευρό όλων των γενναίων αντιστασιακών δυνάμεων του παλαιστινιακού λαού.

 

Οι Ταξιαρχίες έχουν διεξάγει επίσης πολλές επιχειρήσεις ελεύθερων σκοπευτών, στοχεύοντας στρατιώτες του εχθρού, και έχουν εμπλακεί σε μάχες με στρατιώτες του εχθρού κατά τη διάρκεια της επίθεσης. Οι Ταξιαρχίες Αμπού Άλι Μούσταφα έχουν στοχεύσει στρατιωτικά οχήματα του εχθρού με εκρηκτικά, όπως και έχουν βομβαρδίσει θέσεις του εχθρού με ρουκέτες και πυραύλους.

Ο σύντροφος μαχητής Αμπντούλ Ραχμάν Σάλεμ Χαντάγιεντ σκοτώθηκε από σιωνιστική επίθεση μη επανδρωμένου αεροσκάφους στο Χαν Γιούνις και ο σύντροφος ηγέτης Μαχμούντ Οσάμα Αμπάς Αμπού Ομρίν δολοφονήθηκε από σιωνιστική στοχευμένη δολοφονία, ένας πύραυλος εκτοξεύτηκε εναντίον του αυτοκινήτου του στην Πόλη της Γάζας, το Σάββατο 23 Αυγούστου.

Οι Ταξιαρχιες Αμπού Άλι Μούσταφα ορκίζονται στους πεσόντες συντρόφους μας και στις μάζες του λαού μας ότι θα παραμείνουν πιστές στον αγώνα των μαρτύρων, θα τιμήσουν το αίμα τους και θα εκδικηθούν το θάνατό τους και θα συνεχίσουν την αντίσταση μέχρι να ηττηθεί η κατοχή και να πετύχουμε τη νίκη και την απελευθέρωση.

Δόξα στους μάρτυρες, Νίκη στην Αντίσταση και την Ιντιφάντα

Η Νίκη είναι αναπόφευκτη

 

Πηγή: PFLP

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License