ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΦΤΑΝΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ 

 

ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ  ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ   ΦΤΑΝΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ

 

Χθες, Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου, μετά την πρώτη ημέρα του Φεστιβάλ Άμεσης Δημοκρατίας στην Θεολογική Σχολή της Θεσσαλονίκης, η Αστυνομία για άλλη μια φορά επέδειξε την «ελληνική φιλοξενία»,  κατά το πνεύμα της στρατηγικής του Ξένιου Δία.

Καθώς έξι σύντροφοι από την Κωνσταντινούπολη, συγκεκριμένα από την DAF (Αναρχική Επαναστατική Δράση), καλεσμένοι ομιλητές στο φεστιβάλ με τους οποίους διατηρούμε σχέσεις συνεργασίας από το παρελθόν, φεύγοντας από τον χώρο του Πανεπιστημίου, ξαφνικά βρέθηκαν περικυκλωμένοι από δεκάδες Δελτάδες. Αφού βρήκαν πάνω τους φυλλάδια που αποδείκνυαν την πολιτική τους ταυτότητα, και σαν γνήσιοι Χρυσαυγήτες θεωρώντας ότι έπιασαν το θήραμα, πραγματοποίησαν εξακρίβωση στοιχείων και σωματική έρευνα σε όλους. Σε έναν απ’ αυτούς, τον Berk Rona, βρήκαν έναν ελβετικό σουγιά και τον προσήγαγαν στο Αστυνομικό Τμήμα Λευκού Πύργου.

Σήμερα ο σύντροφος Berk περνάει αυτόφωρο στις 12:00 στα Δικαστήρια της Θεσσαλονίκης.  Καλούμε όλους στα δικαστήρια, σήμερα, Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου να καταγγείλουμε την ασυδοσία και τον αυταρχισμό της εξουσίας και να δηλώσουμε την αλληλεγγύη μας  στον διωκόμενο σύντροφο.  

 

Συνέλευση του Φεστιβάλ Άμεσης Δημοκρατίας

 

 

 

 

 

 

 

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License