Ανακοίνωση για τη νέα απόπειρα καταστολής του Athens.Indymedia

Η νέα προσπάθεια θα πέσει στο κενό, όπως και όλες οι προηγούμενες !

post image

 
Για πολλοστή φορά η εξουσία προσπαθεί να καταστείλει το Athens.Indymedia. Αυτή τη φορά ξεδιάντροπα ζητήσανε από τα αφεντικά τους, τους αμερικάνους, να κάνουν τη βρώμικη δουλειά, οπως λέει η συλλογικότητα διαχείρισης.  Προηγήθηκε άλλη απόπειρα σε Βρεταννικό έδαφος, στο Bristol.Indymedia, οπου η εκεί εξουσία απέκτησε φυσική πρόσβαση στο server τους.
 
Η επιχείρηση καταστολής όσων Indymedia και κινηματικών σελίδων λειτουργούν είναι προφανής υπό καθεστώς κρίσης και απόλυτης χειραγώγησης των μαζών. Τα κρατικοδίαιτα μέσα κρατικής παραμόρφωσης της αλήθειας δεν πείθουν και δεν επαρκούν για την κρατική προπαγάνδα που στοχεύει κυρίως τους μικροαστούς. ‘Ολο και περισσότεροι προσπαθούν να ενημερωθούν από εναλλακτικές ανεξάρτητες πηγές πληροφόρησης, γεγονός που ενοχλεί την εξουσία, αφού έτσι περιορίζεται το εύρος της προπαγάνδας τους.
Η αντιπληροφόρηση δε λογοκρίνεται δε φιμώνεται δεν καταστέλλεται

 

Σε μια εποχή, που εργατικοί και κοινωνικοί αγώνες καταστέλλονται, μετανάστες και μετανάστριες βαφτίζονται παράνομοι, συνεχίζουν να φυλακίζονται  σε στρατόπεδα συγκέντρωσης και δολοφονούνται, η  αστική δημοκρατία αντικαθίσταται από μιά σύγχρονη χούντα με τους συνήθεις δυτικούς προστάτες. Τα μέσα αντιπληροφόρησης αποτελούν τη συλλογική φωνή που απευθύνεται στους ανθρώπους του μόχθου. Αποτελούν τη φωνή όλων εκείνων που σκόπιμα συκοφαντούνται, απαξιώνονται και καταστέλλονται από τον κρατικό μηχανισμό.

Τα μέσα αντιπληροφόρησης είναι τα δικά μας μέσα.

Το Athens Indymedia είναι επίσης ένα δικό μας μέσο. 

Σε μια περίοδο που μια ολόκληρη κοινωνία δυσκολεύεται ακόμα και να ανασάνει από την οικονομική, πολιτική και κοινωνική καταστολή, οι μικρές ή μεγάλες τοπικές αντιστάσεις, οι μικροί ή μεγάλοι εργατικοί αγώνες, προσπαθούν να μεταδώσουν την σπίθα της επανάστασης από αυτά τα μέσα.  Ακριβώς αυτή τη στιγμή και ακριβώς επειδή οι πραγματικοί τρομοκράτες τρομοκρατούνται από τις κοινωνικές αντιστάσεις, η εξουσία επιχειρεί να επιβάλλει τον επικοινωνιακό σκοταδισμό των καθεστωτικών ΜΜΕ.
Η φίμωση και η καταστολή των μέσων αντιπληροφόρησης δεν θα περάσει στα ψιλά γράμματα ούτε αυτή τη φορά.

Εμείς, η συνέλευση του “εργασιακού δελτίου”  είμαστε αλληλέγγυοι στο Athens.Indymedia και κάθε άλλο μέσο αντιπληροφόρησης που είναι στόχος της κρατικής εξουσίας.

 

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License