Κομοτηνή:Ενημέρωση από την αντιφασιστική πορεία 18/9

Ενημέρωση από αντιφασιστική πορεία στισ 18/9

Στις 18/9 και ώρα 18:30 πραγματοποιήθηκε αντιφασιστική πορεία στα πλαίσια 2ημέρου που προγραμματίστηκε για τη μνήμη του Παύλου Φύσσα και για την περαιτέρω προπαγάνδιση της αντιφασιστικής κουλτούρας σε επίπεδο συνείδησης και δράσης. Η πορεία ήταν μαζική για τα δεδομένα της πόλης με τη συμμετοχή 300 ατόμων εκ των οποίων 100 συμμετείχαν στο μπλοκ της Αντιεξουσιαστικής Κίνησης. Ο παλμός σχετικά δυνατός και πολύς κόσμος πρόθυμος να τσακίσει  τους ναζί.

 

Μικροένταση υπήρξε όταν η πορεία προσέγγισε την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης , με επιθετικές διαθέσεις απο πολύ κόσμο προς τη διμοιρία που ''φυλούσε'' την περιφέρεια η οποία τα έχασε όταν έσκασαν κοντά της δυναμιτάκια. Στην συνέχεια εμφανίστηκαν οι ΔΙΑΣ και η πορεία  συνέχισε κανονικά το δρομολόγιό της προς την Πλατεία Ειρήνης  όπου βρίσκονται και τα γραφεία των νεοναζί. Τα γραφεία όπως είναι λογικό τα περιφρουρούσαν αστυνομικές δυνάμεις. Συν αυτοίς , οι νεοναζι της Κομοτηνής ζήτησαν εγγράφως την προστασία τους από την αστυνομία! Η πορεία έληξε με δυνατό παλμό και κατα μήκος του δρομολογίου γράφτηκαν συνθήματα σε τοίχους , τράπεζες και μαυραγορήτικα.

Ο Παύλος ζει καθημερινά μέσα από την αντφασιστική δράση.Φασίστες της Κομοτηνής και όχι μόνο ξέρετε πολύ καλά ότι οι μπάτσοι δεν πρόκειται να σας σώσουν . Με η χώρις την βοήθειά τους  θα σας τσακίζουμε σε πόλεις και χωρία.

 

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License