Επανήλθαν στην ενεργό δράση οι αστυνομικοί που ελέγχονταν για τη σχέση τους με τη Χρυσή Αυγή

Από τους 18 αστυνομικούς, 5 παραμένουν σε διαθεσιμότητα, 2 βρίσκονται σε αργία, 2 αποχώρησαν οικειοθελώς από το Σώμα και οι υπόλοιποι έχουν επιστρέψει στην υπηρεσία.

Στις θέσεις τους έχουν επιστρέψει οι μισοί αστυνομικοί που είχαν αρχικά τεθεί σε διαθεσιμότητα για τις σχέσεις τους με τη Χρυσή Αυγή.

Ειδικότερα, σύμφωνα με σχετικό ρεπορτάζ της Καθημερινής από το σύνολο των 18 εμπλεκομένων αστυνομικών, η διαδικασία πειθαρχικού ελέγχου έχει ολοκληρωθεί για δύο, ενώ όλες οι υπόλοιπες υποθέσεις παραμένουν εκκρεμείς, σε διάφορα στάδια της διαδικασίας. Την ίδια ώρα, έχει εκδοθεί μόλις μία αμετάκλητη (αθωωτική) απόφαση.

Από τους 18 αστυνομικούς, 5 παραμένουν σε διαθεσιμότητα, 2 βρίσκονται σε αργία, 2 αποχώρησαν οικειοθελώς από το Σώμα και οι υπόλοιποι έχουν επιστρέψει στην υπηρεσία.

Στα καθήκοντά τους έχουν επιστρέψει και οι εν ενεργεία αστυνομικοί που είχαν τεθεί σε διαθεσιμότητα κατηγορούμενοι για παραλείψεις στη διαχείριση περιστατικού έξω από τα γραφεία της τοπικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής στη Χαλκίδα.

Υπενθυμίζεται ότι την 23η Σεπτεμβρίου 2013 ζητήθηκε από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων να ερευνήσει καταγγελίες για σχέσεις αστυνομικών με τη Χρυσή Αυγή.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License