Για τον κομμουνισμό & την αναρχία

γενική πολιτική αφίσα της ΕΠΘ

post image

Η ελευθερία μου είναι ελευθερία όλων, γιατί δεν είμαι πραγματικά ελεύθερος, αν η ελευθερία μου δε βρίσκει επιβεβαίωση και επικύρωση στην ελευθερία όλων των ανθρώπων, που είναι ίσοι με μένα”

Μ. Μπακούνιν

 

Ο σύγχρονος ολοκληρωτισμός συντρίβει τις ζωές των εκμεταλλευόμενων & καταπιεσμένων. Κράτος & κεφάλαιο χρησιμοποιούν τους μηχανισμούς καταστολής για να συντρίψουν την κοινωνική οργή. Οι δολοφόνοι νεοναζί σηκώνουν τα μαχαίρια ενάντια στους από-τα-κάτω. Η καθεστωτική αριστερά ετοιμάζεται να διαχειριστεί κυβερνητικά τη μιζέρια και την εξαθλίωση μας.

Ντόπιοι & μετανάστες εργαζόμενοι & άνεργοι
ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ

 

Απαντάμε με αυτοοργανωμένους και μαχητικούς ταξικούς και κοινωνικούς αγώνες. Δυναμώνουμε το ελευθεριακό κίνημα, οργανώνουμε τον κοινωνικό αναρχισμό, παλεύουμε για την Κοινωνική Επανάσταση.

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ & ΚΑΘΕ ΕΞΟΥΣΙΑ
ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ & ΤΗΝ ΑΝΑΡΧΙΑ

Ελευθεριακή Πρωτοβουλία Θεσσαλονίκης

 

lib_thess@hotmail.com

 

http://libertasalonica.wordpress.com/2014/09/28/%CE%B5%CE%BD%CE%AC%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%BA%CF%81%CE%AC%CF%84%CE%BF%CF%82-%CE%BA%CE%AC%CE%B8%CE%B5-%CE%B5%CE%BE%CE%BF%CF%85%CF%83%CE%AF%CE%B1/

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License