Ισπανία: Τιμωρήθηκε πυροσβέστης που αρνήθηκε έξωση σε 85χρονη

Ισπανία: Τιμωρήθηκε πυροσβέστης που αρνήθηκε έξωση σε 85χρονη

«Εγώ σώζω ανθρώπους, όχι τράπεζες»

Με πρόστιμο 600 ευρώ τιμωρήθηκε πυροσβέστης στην Ισπανία ο οποίος είχε αρνηθεί να σπάσει κλειδαριά σπιτιού ώστε να γίνει έξωση σε 85χρονη η οποία δεν μπορούσε να πληρώσει το στεγαστικό της δάνειο.

Ο Ρομπέρτο Ρίβας, που αποθεώθηκε από συναδέλφους και κόσμο όταν βρέθηκε στο δικαστήριο, είπε προς τους δικαστές: «Εγώ σώζω ανθρώπους, όχι τράπεζες».

Κατά την άφιξη του στο δικαστήριο δήλωσε ότι αυτό που έκανε ήταν αυθόρμητο και τόνισε «κανένας πυροσβέστης δεν πρέπει να υπακούει σε τέτοιες εντολές και να κλωτσάει ανθρώπους έξω από τα σπίτια τους.

«Υπάρχουν νόμοι και νόμοι, Κάποιοι υποκινούν τη βία και την τρομοκρατία», είπε ο Ρίβας

 

http://www.youtube.com/watch?v=vkpaFLjtRRc

 

«Εγώ σώζω ανθρώπους, όχι τράπεζες» Πηγή: www.lifo.gr
«Εγώ σώζω ανθρώπους, όχι τράπεζες» Πηγή: www.lifo.gr
«Εγώ σώζω ανθρώπους, όχι τράπεζες» Πηγή: www.lifo.gr
adafsa«Εγώ σώζω ανθρώπους, όχι τράπεζες» Πηγή: www.lifo.gr

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License