Κείμενο πρωτοβουλίας κρατουμένων Α πτέρυγας Κορυδαλλού

Summary

Ο αναρχικός Αντώνης Σταμπούλος έχει ξεκινήσει απεργία πείνας και δίψας καθώς  ενώ υπήρχε εισαγγελική εντολή για την προφυλάκισή του στις φυλακές Κορυδαλλού, τελικά με παράτυπο τρόπο μεταφέρθηκε στις φυλακές τις Λάρισας. Αυτή η τακτική του υπουργείου δικαιοσύνης δεν είναι μεμονωμένη. Είναι κομμάτι της γενικότερης εκδικητικής στρατηγικής του σε όσους φυλακισμένους θεωρεί επικίνδυνους ή κατηγορούνται για ένοπλες οργανώσεις. Είναι η προεικόνιση των φυλακών Γ τύπου και της επιβολής απομόνωσης από συγγενικά πρόσωπα. Εμείς από την πλευρά μας στεκόμαστε δίπλα στον αγώνα που δίνει ο Αναρχικός Αντώνης Σταμπούλος  και προειδοποιούμε το υπουργείο ότι ο θάνατος ενός κρατουμένου από απεργία πείνας και δίψας θα έχει συνέπειες που δεν μπορούν να προβλέψουν.
Ας αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες του.
Δύναμη στον απεργό πείνας και δίψας Αντώνη Σταμπούλο.
Πρωτοβουλία κρατούμενων Α πτέρυγας Κορυδαλλού.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License