Γκρίζοι Λύκοι με χατζάρες και καραμπίνες σφάζουν Κούρδους

Γκρίζοι Λύκοι με χατζάρες και καραμπίνες σφάζουν Κούρδους

post image

Το βράδυ της Πέμπτης, όπως ενημερωνόμαστε από τη μοναδική ροή ελεύθερης ειδησεογραφίας, το twitter, Τούρκοι ακροδεξιοί γνωστοί και ως Γκρίζοι Λύκοι ξεχύθηκαν στους δρόμους κρατώντας χατζάρες, καραμπίνες και μαγκούρες και σκοτώνουν Κούρδους.

Μάλιστα οι πρώτες αναφορές μιλάνε για 3 Κούρδους νεκρούς, δολοφονημένους από τις ακροδεξιές συμμορίες. Αυτοί οι 3 νεκροί έρχονται να προστεθούν στους 41 Κούρδους νεκρούς και να ανεβάσουν τον θρήνο στους 44 δολοφονημένους ανθρώπους από το βράδυ της Δευτέρας.

Εμείς οι Έλληνες που έχουμε πέσει θύματα τέτοιων διωγμών γνωρίζουμε πολύ καλά τι παίζεται. Το τουρκικό κράτος έχει δώσει εντολή και στους δύο παρακρατικούς του βραχίονες, τόσο στον πολιτικά ακροδεξιό (Γκρίζοι Λύκοι) όσο και στον ισλαμοφασιστικό ακροδεξιό, ο οποίος συνδέεται απευθείας με το Ισλαμικό Κράτος, να βγουν στους δρόμους και να «καθαρίσουν», ώστε να φανεί ότι συμπλέκονται αντίπαλες φατρίες και ότι δεν είναι το ίδιο το κράτος που σκοτώνει.

Η φωτογραφία που δημοσιεύουμε είναι από την επίθεση που έχουν εξαπολύσει οι Γκρίζοι Λύκοι το βράδυ της Πέμπτης. Να υπογραμμίσουμε ότι οι Γκρίζοι Λύκοι δεν είναι ισλαμιστές. Είναι ακροδεξιοί εθνικιστές. Άλλο πράγμα…

O πόλεμος που οδηγεί στην διχοτόμηση της Τουρκίας ξεκίνησε από το Γκαζιαντέπ.

Την ακριτική πόλη που βρίσκεται στα σύνορα με την Συρία, όχι πολύ μακριά από την Κομπάνι.

Αυτό που είδαμε στις γειτονιές σε «πειραματικό στάδιο» στην Κωνσταντινούπολη, όπου οι Γκρίζοι Λύκοι βγήκαν με ρόπαλα, τώρα παίρνει άλλη διάσταση όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες σοκ.

Εκατοντάδες μέλη της ακροδεξιάς οργάνωσης βγήκαν στους δρόμους του Γκαζιαντέπ και κυνηγούν να σκοτώσουν και σφάξουν τους Κούρδους.

Και το κατάφεραν.

Τρεις Κούρδοι είναι ήδη νεκροί.

Για πρώτη φορά στην ιστορία της Τουρκίας οι Γκρίζοι Λύκοι και η θεοκρατική σέχτα των φανατικών μουσουλμάνων που είχαν προαιώνιο πόλεμο ενώνουν τις δυνάμεις τους για τον ίδιο σκοπό.

Να σκοτώσουν τους Κούρδους.

Τέσσερις έχουν πέσει νεκροί την τελευταία ώρα στο Γκαζιαντέπ από τις σφαίρες και τις χατζάρες των Γκρίζων Λύκων.

Το εξωφρενικό είναι ότι αυτό γίνεται με τις ευλογίες των αστυνομικών που παρακολουθούν τους φασίστες να κάνουν την βρώμικη δουλειά για λογαριασμό τους.

Έτσι κι αλλιώς η Τουρκία είναι παραδομένη στο παρακράτος της μουσουλμανικής σέχτας του Ερντογάν όμως τώρα βγήκαν μαζί με τους βασικούς εχθρούς τους στον κοινό στόχο.

Την εξολόθρευση των Κούρδων.

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες οι ενωμένες δυνάμεις «Μουσουλμάνοι τζιχαντιστές – Γκρίζοι Λύκοι – Αστυνομία» έκαψαν και τα κεντρικά γραφεία του Κουρδικού κόμματος.

 

http://www.youtube.com/watch?v=eyHSv4AMrRY (γκρίζοι λύκοι)

http://www.youtube.com/watch?v=cVlN7LQRYlM (γκρίζοι λύκοι)

Οι πρώτες φωτογραφίες είναι απ φασίστες με τους μπάτσους ενώ η τελεύταια είναι απ το κάψιμο των γραφείων του PKK.

Πηγή των 3 συνοψημένων άρθρων:

http://www.tribune.gr/world/news/article/79512/gkrizi-liki-chatzares-ke-karampines-sfazoun-kourdous.html

http://www.tribune.gr/world/news/article/79535/loutro-ematos-sto-gkaziantep-vinteo-ke-fotografies-sok.html

http://www.tribune.gr/world/news/article/79523/tourkia-archise-o-polemos-tis-dichotomisis-gkrizi-liki-sfazoun-kourdous.html

 

 

 

 

Εικόνες:

...

από @ 12/10/2014 1:27 πμ.


post image

μερικες ακομη φωτο.

 

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License