Συγκεντρωση αλληλεγγυης στον Αντωνη Σταμπουλο

Όσο τα κράτη και τα αφεντικά χτίζουν φυλακές Τόσο εμείς να τις γκρεμίζουμε με ενέργειες επαναστατικές

Συγκέντρωση – Μικροφωνική πραγματοποιήθηκε έξω από την Βάλβειο κατάληψη όπου μοιράστηκε έντυπο υλικό για τον Αντώνη Σταμπούλο , σκορπίστηκαν τρικάκια στην πόλη , αναρτήθηκαν πανό και έγινε συζήτηση μεταξύ συντρόφων .

Είναι γεγονός πως όλα αυτά τα χρόνια , τα κεφάλαια , τα κράτη και οι θρησκείες μαζί με τα φερέφωνα τους δουλεύουν συστηματικά για να παραπληροφορούν και να τρομοκρατούν , να εξουσιάζουν και να διώκουν όποιον στέκεται με αξιοπρέπεια ενάντια τους .

Εμείς ως άτομα μέσα σε αυτή την κοινωνία επαναστατούμε ενάντια σε κάθε μορφής εξουσία με σκοπό την αφύπνιση των συνειδήσεων .

 

ΒΙΑΙΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΕΞΕΡΓΕΤΙΚΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License