Τα ξημερώματα τις 24ης Οκτωμβρη χτυπήσαμε με εμπρηστικό μηχανισμό το bar "bristol" ατην οδό Δαβάκη στους αμπελόκηπους. Το εν λόγω κατάστημα ανήκει ατο γνωστό στέλεχος της χρυσής αυγής και υποψήφιο της στις δημοτικές εκλογές, Χρήστο Ζέρβα, και αποτελεί στέκι βουλευτών της χρυσής αυγής και άλλων φασιστοειδών.

Αυτή η ενέργεια αφιερώνεται ατην μνήμη του Παύλου Φύσσα, του Σεζάντ Λουγκμάν και των αναρίθμητων μεταναστών θυμάτων της κρατικής βίας όπως αυτή εκδηλώνεται στα θαλάσσια και χερσαία σύνορα.

Συνεχίζουμε τον αντιφασιστικό αγώνα στους δρόμους και τις πλατείες και δεν περιμένουμε τίιποτα από τον κρατικό "αντιφασισμό" και τους συνοδοιπόρους του, αντίθετα είναι εχθροί μας.

...

Δεν ξεχνάμε τους αιχμαλώτους και τους διωκόμενους του αγώνα. Προληπτικές προσαγωγές, διώξεις και βασανιστήρια δεν θα μείνουν αναπάντητα. 

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License