Βαρκελώνη: Σαμποτάζ σε υποκατάστημα της CatalunyaCaixa

Acció contra oficina de CatalunyaCaixa a Sant Andreu http://vimeo.com/110077766

Η τράπεζα CatalunyaCaixa επιδιώκει να εξώσει ένα ζευγάρι ηλικιωμένων από το σπίτι που υποθήκευσαν για να βοηθήσουν τα παιδιά τους. Παρά την κοινωνική κινητοποίηση και τη διάθεση διαλόγου από πλευράς των γειτόνων και των κοινωνικών κινημάτων που στηρίζουν τους απειλούμενους με έξωση, η CatalunyaCaixa όχι μόνο δεν κάνει πίσω, αλλά στέλνει κι από πάνω τους τραμπούκους της καταλανικής αστυνομίας να εκκενώσουν τις ειρηνικές καταλήψεις υποκαταστημάτων της.

Το Σάββατο, 25 Οκτώβρη, δράσαμε εναντίον του υποκαταστήματος της CatalunyaCaixa επί της λεωφόρου Γκραν ντε Σαντ Αντρέου, για να τους δείξουμε πως οι τραμπουκισμοί τους μπορεί να έχουν μεγαλύτερο κόστος απ’ αυτό που υπολόγιζαν.

Αν γι’ αυτούς είναι σαφής η επιλογή ανάμεσα στα οικονομικά τους οφέλη και στις ζωές μας, το ίδιο είναι και για μας.

Προς υπεράσπιση των ζωών μας…
Στον αγώνα ενάντια σε όποιον τις απειλεί…
Ούτε βήμα πίσω!

Βαρκελώνη, Οκτώβρης 2014

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License