Ανακαίνιση σε προμηθευτή στρατοπέδων συγκέντρωσης

Ανάληψη

Τα στρατόπεδα συγκέντρωσης μεταναστών είναι ίσως το πιο εξόφθαλμο παράδειγμα του κρατικού ολοκληρωτισμού και του κοινωνικού εκφασισμού που βιώνουμε στις μέρες μας. Είναι η επιβολή του κράτους έκτακτης ανάγκης πάνω στους πιο αδύναμους κοινωνικά, πάνω στους εξαθλιωμένους οικονομικούς μετανάστες, τους πρόσφυγες, τα ταξικά αδέφια μας. Κάποιοι βλέπουν σε αυτή τη συνθήκη μια ευκαιρία πλουτισμού, όπως ο Κώστας Τζιρώνης, που προμηθεύει τα στρατόπεδεα συγκέντρωσης με χαρτικά και απορρυπαντικά. Χτες βράδυ, επισκεφθήκαμε την αποθήκη αυτού του υπάνθρωπου στην οδό Ηούς 31 στα Πετράλωνα για μια γρήγορη ανακαίνιση.

Κάθε τέτοιο κάθαρμα θα μας βρίσκει μπροστά του.

Αλληλεγγύη στους μετανάστες που εξεγέρθηκαν πέρσι στο στρατόπεδο συγκέντρωσης της Αμυγδαλέζας και δικάζονται για αυτό το λόγο τη Δευτέρα.

Αναρχικοί/ες

 

 

 

 

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License