Πέσιμο σε φασίστες στη Θεσσαλονίκη και συλλήψεις

@

Σήμερα στις εκλογές των δασκάλων κατέβαινε ψηφοδέλτιο της ΧΑ. Σε σχολείο στα όρια Σταυρούπολης Ευόσμου τα ασπόνδυλα καθόντουσαν αμέριμνα με το ταμπλό τους φάτσα κάρτα στην αυλή του σχολείου. Κάποιοι αντιφασίστες τους επισκέφτηκαν και τους κάνανε την ανάλογη περιποίηση.

Μετά από αυτό μπάτσοι μαζέψαν 6 άτομα από την γύρω περιοχή. Σύμφωνα με πληροφορίες γίνανε μηνύσεις και οι προσαγωγές μετατρέπονται σε συλλήψεις.

Οι συλληφθέντες βρίσκονται στο Α.Τ Ευόσμου.

Νεότερα σε λίγο

από Α.Σ.Α. 05/11/2014 6:06 μμ.


Έξι άτομα συνελήφθησαν και μεταφέρονται στην ΓΑΔΘ μετά την ένταση που προκλήθηκε στο 11ο δημοτικό σχολείο Ευόσμου όπου πραγματοποιούνταν οι εκλογές για τα Υπηρεσιακά Συμβούλια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Από το πρωί στο σχολείο το κλίμα ήταν τεταμένο, καθώς στο χώρο βρίσκονταν οι δύο υποψήφιοι της Χρυσής Αυγής (Εθνικιστικό Μέτωπο Εκπαιδευτικών) και μαζί τους γνωστοί παρατρεχάμενοι της φασιστικής οργάνωσης.
Μετά από την δυναμική παρέμβαση αντιφασιστών/τριών η αστυνομία προχώρησε σε προσαγωγές στους γύρω δρόμους οι οποίες στην συνέχεια μετατράπηκαν σε συλλήψεις με την υπόδειξη των χρυσαβγιτών .
Αύριο οι συλληφθέντες θα περάσουν από τον εισαγγελέα.

Καλούμε σε συγκέντρωση  αλληλεγγύης
Αυριο Πέμπτη 06/11 στις  11.30π.μ. στα Δικαστήρια Θεσσαλονίκης
 Κανένας σύντροφος στα χέρια των ένστολων και μη φασιστών

Αντιφασιστική Συνέλευση Αλληλεγγύης (ΑΣΑ)

από @ 06/11/2014 2:55 μμ.


η δικη πηρε αναβολη για τις 13 του μηνα και οι συντροφοι αφεθηκαν ελευθεροι

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License