Ενημέρωση από Πορεία για τη 17 Νοέμβρη 2014 στη Μυτιλήνη

Πορεία για 17 Νοέμβρη

post image

Στις 17 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε πορεία, με προσυγκέντρωση από το Κτήριο της ΑΤΕ η οποία κατευθύνθηκε στην Πλατεία Σαπφούς και από εκεί στο Άγαλμα του Μυρογιάννη και πάλι στην Πλατεία Σπαφούς. [Να πούμε ότι το Κτήριο της ΑΤΕ ήταν υπό κατάληψη από την Παρασκευή το βράδυ σε απάντηση των γεγονότων τις 13ης και 14ης Νοέμβρη]. Η Πορεία είχε κοντά στα 800 ατόμα με πανό από την Αριστερά, το ΜΑΣ, τους φοιτητικούς Συλλόγους και τα ελευθεριακά σχήματα τμημάτων του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Τα σχήματα αριθμούσαν γύρω στα 250 με 300 άτομα. Για πρώτη Φορά η Αστυνομία κτέβασε στο δρόμο κοντά στις 4 διμοιρίες, οι οποίες ακολούθησαν παράλληλα την πορεία και ήταν αρκετά προκλητικές, καθ' όλη τη διάρκεια αλλά και στο τέλος αυτής [θυμίζοντας μητροπολιτικές συμπεριφορές τρομοκράτησης].

Να πάρουμε στα χέρια μας τις σχολές και τους αγώνες

 

Ακηδεμόνευτες Γενικές Συνελεύσεις Παντού

Καταλήψεις, Συγκρούσεις, Διαδηλώσεις

 

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License