ΠΑΝΟ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ

πανό πρέβεζα

post image

Ανάρτηση πανό ως ελάχιστη ένδειξη συμπαράστασης στους αιχμάλωτους του ελληνικού κράτους,απεργους πείνας Ν.Ρωμανό,Η.Κωσταρή,και Γ.Μιχαηλίδη αλλά και τους απεργούς πείνας στο στρατόπεδο συγκέντρωσης μεταναστών της Αμυγδαλέζας.

 
Αναρχικές/οί Πρέβεζας

Εικόνες:


Λόγω της άρνησης της Ελληνικής Πολιτείας να χορηγήσει τις εκπαιδευτικές άδειες τις οποίες δικαιούνται, ο κύριος Νίκος Ρωμανός και ο κύριος Ηρακλής Κωστάρης μπορούν (και μέσω των συνηγόρων τους) να ζητήσουν τη χορήγησή τους με τη διαδικασία  interimmeasures’ από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρώπινων Δικαιωμάτων. 

 

Περισσότερα εδώ:

 

Interim measures

http://www.echr.coe.int/Documents/FS_Interim_measures_ENG.pdf 

http://www.echr.coe.int/Documents/PD_interim_measures_ENG.pdf

 

Hunger strikers in detention

http://www.echr.coe.int/Documents/FS_Hunger_strikes_detention_ENG.pdf

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License