Προσεχείς δράσεις αλληλεγγύης στους πολιτικούς κρατούμενους Ν. Ρωμανό, Η. Κωστάρη, Γ. Μιχαηλίδη

Προσεχείς δράσεις αλληλεγγύης όπως συνδιαμορφώθηκαν από την Συνέλευση αλληλεγγύης στον αναρχικό απεργό πείνας Νίκο Ρωμανό (για να ξεμπερδευτούμε λίγο).

Παρασκευή 28/11, 10.30πμ συγκέντρωση αλληλεγγύης στα δικαστήρια Πειραιά όπου αναμένεται νέα απόφαση του δικαστικού συμβουλίου σχετικά με το αίτημα του Ν. Ρωμανού.

Παρασκευή 28/11, 18.30μμ κάλεσμα σε ανοιχτή συνέλευση στον Γκίνη για συνδιοργάνωση κεντρικής πορείας αλληλεγγύης.

Κυριακή 30/11, 16.00μμ Μοτοπορεία από τα Προπύλαια και συγκέντρωση αλληλεγγύης στις 17.00μμ, ΜΕΤΡΟ Εθνική Άμυνα και από 'κει θα πάμε στο νοσοκομείο ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ στο οποίο νοσηλεύεται ο Ν. Ρωμανός.

 

 

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License