Χιλή : Δράσεις αλληλεγγύης για Νίκο Ρωμανό και Tamara Sol

http://325.nostate.net/?p=13324

Χαιρετισμούς από Χιλή

 

 

Τις πρώτες πρωινές ώρες της 25ης Νόεμβρη 2014, τοποθετήσαμε δύο πανό στη λεωφόρο S.Allende στο Puerto Montt, ως μια απάντηση στις Εβδομάδες αναταραχών και αλληλεγγύης ενάντια στις φυλακές καθώς και στο Διεθνές Κάλεσμα για επαναστατική αλληλεγγύη με τον σύντροφο Νίκο Ρωμανό, ο οποίος κάνει απεργία πείνας από τις 10 Νοέμβρη μαχόμενος για μια ανάσα ελευθερίας έξω από τα τείχη της γαμημένης φυλακής του Κορυδαλλού. Από την άλλη, σύντομα θα ξεκινήσει η δίκη της συντρόφισσας Tamara Sol, την οποία αγκαλιάζουμε ζεστά και της στέλνουμε δύναμη! Όπως θα ξέρετε, κατηγορείται ότι πυροβόλησε την εξωτερική φρουρά τράπεζας ως αντίποινο για την δολοφονία του συντρόφου Sebastian Oversluij στις 11 Δεκέμβρη 2013.

 

Στα πανό αναγράφονταν τα εξής :

 

-"Η Tamara Sol ξανά στους δρόμους! Και όλοι οι εχθροί της κυριαρχίας που φυλιακίστηκαν από το κράτος σε Μεξικό, Ελλάδα, Ιταλία, Χιλή, ΗΠΑ..."

-"Δύναμη στον απεργό πείνας Νίκο Ρωμανό"

 

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License