Στο νοσοκομείο ο σύντροφος Γιάννης Μιχαηλίδης

...

Στο νοσοκομείο μεταφέρεται και ο σύντροφος Γιάννης Μιχαηλιδης καθώς ο γιατρός της φυλακής που τον εξέτασε διέγνωσε βραδυκαρδία. Στην αρχή τον παρέπεμψε στο νοσοκομείο των φυλακών κορυδαλλού αλλά μετά τη δήλωση του συντρόφου οτι δεν μεταφέρεται εκεί τον ενημέρωσαν οτι με εισαγγελική εντολή θα μεταφερθεί σε εξωτερικό νοσοκομείο.

Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης καλό θα ήταν να είμαστε όλοι στην σημέρινη συνέλευση προκειμένου να διοργανωθεί ΑΜΕΣΑ πορεία καθώς και η υγεία του συντρόφου Νίκου Ρωμανού είναι επιβαρυμένη.

Το κράτος δείχνει οτι δεν πρόκειται να κάνει πίσω ας είμαστε έτοιμοι να ανταπεξέλθουμε.

Η εικόνα της σημερινής συγκέντρωσης στα δικαστήρια Πειραιά (30-40 άτομα) δεν αντιστοιχούσε στην σοβαρότητα της κατάστασης.

 

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ

ΜΠΟΥΡΛΩΤΟ ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΕΛΙΑ

από @ 28/11/2014 4:40 μμ.


Γνωρίζουμε μήπως σε ποιο νοσοκομείο βρίσκεται;

Η μοτοπορεια που έχει καλεστεί την Κυριακή θα μπορούσε να περάσει και από το νοσοκομείο που βρίσκεται ο Μιχαηλίδης.

από @ 28/11/2014 6:49 μμ.


Μετά από περίπου 4 ώρες μάθαμε ότι ο σύντροφος διακομίστηκε στο Τζάνειο νοσοκομείο Πειραιά.

 

από @ 28/11/2014 7:03 μμ.


Επιβεβαιωμενο απο συγγενικό πρόσωπο οτι είναι στο Τζάνειο

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License