Ανάληψη ευθύνης για διήμερο εμπρηστικό μπαράζ

για τον Ν. Ρωμανό

Ανάληψη ευθύνης για διήμερο εμπρηστικό μπαράζ

"Στάχτη θα γίνεις κόσμε γερασμένε. Σου είναι γραφτός ο δρόμος της συντριβής και δεν μπορείς να μας λυγίσεις σκοτώνοντας τα αδέρφια μας της μάχης και να το ξέρεις, θα βγούμε νικητές κι ας είναι βαριές οι θυσίες"

Ν. Χικμέτ

Ο αναρχικός Ν. Ρωμανός (μαζί με τους συντρόφους του Γ. Μιχαηλίδη, Δ. Μπουρζούκο, Δ. Πολίτη) αυτη τη στιγμή δίνουν μια μάχη για την ανθρώπινη αξιοπρέπεια, με οδόφραγμα το ίδιο τους το σώμα. Μια μάχη, όμως, δεν είναι μονάχα προσωπική. Ο αγώνας του, όπως κι η νίκη του, είναι αγώνας και νίκη όλου του ριζοσπαστικού κινήματος. Των πληβείων που με αποφασιστικότητα σπάνε τις αλυσίδες της υποταγής και στήνουν αναχώματα αντίστασης απέναντι στη βαρβαρότητα του μόνιμου κράτους έκτακτης ανάγκης, που επιβάλλει, η νεοφιλελεύθερη επίθεση του Κεφαλαίου.
Γι'αυτο κι εμείς το διήμερο 1-2/12 πυρπολήσαμε ως ελάχιστη ένδειξη αλληλεγγύης στον αγώνα τους τα εξής:
- ATM της τράπεζας Πειραιώς στην Κάνιγγος
- ΑΤΜ της τράπεζας Alpha στου Γκύζη
- Βαν της εταιρείας Σκλαβενίτης (τροφοδοσία φυλακών) στο Γαλάτσι
- ΑΤΜ της τράπεζας Alpha στην Πλατεία Θεάτρου
- ΑΤΜ της τράπεζας Alpha στην Ηλιούπολη
- ΑΤΜ της τράπεζας Πειραιώς στον Άλιμο

Κάθε μέρα άρνησης ικανοποίησης του αιτήματος του συντρόφου Ν. Ρωμανού είναι άλλη μια μέρα επίθεσης από την πλευρά μας.

ΑΓΩΝΑΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ - ΟΛΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ

Υ.Γ.1: Δεν ξεχνάμε, φυσικά, τους πρόσφυγες από την εμπόλεμη ζώνη της Συρίας, που απο τις 24/11 ξεκίνησαν απεργία πείνας στο Σύνταγμα, ζητώντας άσυλο. Η αλληλεγγύη μας είναι δεδομένη.
Υ.Γ.2: Ο αγώνας επιβάλλει τη διαλεκτική σε κάθε στιγμή του, το οποίο σημαίνει ότι ο χρόνος, ο τόπος κι ο τρόπος προσδιορίζεται από εμάς τους ίδιους και μόνο....

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License