Σαντιάγο, Χιλή: Εξεγερτική αλληλεγγύη στον Νίκο Ρωμανό

Μήνυμα από Χιλή

Το μεσημέρι της Τετάρτης, 26 Νοέμβρη, εν μέσω των οδοφραγμάτων και των μολότοφ που δώσανε ζωή σε μια νέα μέρα αναρχικής βίας και σύγκρουσης με τους φύλακες της τάξης στο αποκαλούμενο “Κορδόν Μακούλ”, μία από τις ομάδες που συμμετείχαμε  στην ήδη δημοσιευμένη δράση εκφράσαμε μ’ ένα πανό, συνθήματα και φυλλάδια την αλληλεγγύη μας στον αναρχικό σύντροφο Νίκο Ρωμανό, σε απεργία πείνας στις ελληνικές φυλακές από τις 10 Νοέμβρη για μια ανάσα λευτεριάς.  

Στέλνουμε τη δύναμή μας στο σύντροφο για την απόφαση αγώνα που πήρε να βάλει το ίδιο του το σώμα και την ακεραιότητά του ως εμπόδιο στα σχέδια της εξουσίας.

ΓΙΑΤΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΡΩΜΑΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΜΑΣ

ΔΙΕΘΝΗ ΕΞΕΓΕΡΤΙΚΗ ΑΝΑΡΧΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License