Καταγγελίες για παρεμβάσεις του διοικητή του Γ. Γεννηματά στην υπόθεση του Ν. Ρωμανού

Καταγγελίες για παρεμβάσεις του διοικητή του Γ. Γεννηματά στην υπόθεση του Ν. Ρωμανού

ΟΠΟΥ ΤΟ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ...ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ!

Πληροφορούμαστε ότι ο Διοικητής του Γεννηματά παρεμβαίνει ασύστολα και χωρίς να σέβεται το έργο των γιατρών και το απόρρητο του φακέλου του ασθενούς Νίκου Ρωμανού....έφτασε να απαγορεύσει στους γιατρούς να μιλάνε στον τύπο, ενώ επισκέπτεται ο ίδιος τον απεργό πείνας ΣΥΧΝΟΤΑΤΑ, παρά τις προειδοποίησεις ότι το επισκεπτήριο πρέπει να είναι περιορισμένο λόγω κινδύνου λοιμώξεων, κλπ. Επιπλέον, θεωρεί ότι πρέπει να έχει συνεχή πρόσβαση στον ιατρικό φάκελο του ασθενούς!
Αναρωτιόμαστε...μιλάει και με τον ασθενή κρατούμενο; και άν ναι, τί του λέει;
Πρόκειται για κατάφωρη παραβίαση  κάθε αρχής ατομικού απορρήτου, για ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΩΝ ΙΑΤΡΩΝ!
Προειδοποιούμε τον εν λόγω διοικητή ότι δεν θα αφήσουμε να μετατρέψει το Γεννηματάς σε Ρυθμιστικό της εποχής της Χούντας!
Έξω από τους χώρους νοσηλείας οι διορισμένοι κυβερνητικοί εκπρόσωποι!

ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΙΑΤΡΩΝ (ΑΡΣΙ)

(http://arsigr.blogspot.gr/2014/12/blog-post.html?spref=fb)

Να σημειώσω εδώ ότι οι καταγγελίες μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχα η ίδια με γιατρό (ο οποίος θέλει για λόγους ευνόητους να κρατήσει την ανωνυμία του) ανταποκρίνονται πλήρως στην πραγματικότητα καθώς γιατροί του Γ. Γεννηματά καλούν συναδέλφους τους και τους λένε για τις παρεμβάσεις του Διοικητή και ζητούν να διαδοθεί η κατάσταση όσο γινεται περισσότερο. 

Sylvia

Ο διοικητής αποφάσισε ότι δεν θα βγαίνει κανένα ανακοινωθέν από τους γιατρούς…» |
Τα παραπάνω δήλωσε, μιλώντας στην «Εφ.Συν», η ιατρός του Ν. Ρωμανού, Ματίνα Παγώνη, συντονίστρια–διευθύντρια Παθολογίας στο Γ.Ν.Α. «Γ. Γεννηματάς» και πρόεδρος της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθηνών-Πειραιά (ΕΙΝΑΠ).
«Από τη στιγμή που έχω λάβει έγγραφη εντολή-διαταγή από το διοικητή να μη μιλάω, να μην ενημερώνω, θα κάνω τη δουλειά μου ως γιατρός. Δεν θα ασχοληθώ περαιτέρω. Δεν θα απαντήσω. Προηγείται η ζωή του αρρώστου. Ο διοικητής αποφάσισε ότι δεν θα βγαίνει κανένα ανακοινωθέν από τους γιατρούς. Θα του παρέχουμε την ενημέρωση και θα αποφασίζει εκείνος, θα βγάζει ο ίδιος ανακοινωθέντα. Ωστόσο, να είμαστε ξεκάθαροι. Ο διοικητής δεν είναι γιατρός. Η ευθύνη της φροντίδας του ασθενή είναι στα δικά μας χέρια», επισημαίνει η Ματίνα Παγώνη.
http://lefterianews.wordpress.com/2014/12/04/%CF%86%CE%AF%CE%BC%CF%89%CF%84%CF%81%CE%BF-%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%8D%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B3%CE%B5%CE%BD%CE%BD%CE%B7%CE%BC%CE%B1%CF%84/

omnia

 

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License