Αθήνα: Ενημέρωση για τους συλληφθέντες της 6ης Δεκέμβρη 2014

Summary

Από τηλ. με δικηγόρο:

Μέχρι τις 4 το πρωί της 7ης Δεκέμβρη, οι πληροφορίες που υπάρχουν σχετικά με τις συλλήψεις διαδηλωτών από τη χθεσινή μέρα, έπειτα από προφορική συζήτηση δικηγόρων με τον υπεύθυνο αξιωματικό της κρατικής ασφάλειας, είναι οι παρακάτω:

29 συλληφθέντες σύνολο.

– 19 εξ αυτών αιχμαλωτίστηκαν έξω από την κατειλημμένη ΓΣΕΕ κατά τη διάρκεια εφόδου μηχανοκίνητων κατασταλτικών μονάδων που ακολούθησε το λιάνισμα ασφαλιτών από διαδηλωτές. Τους φορτώνουν με τα κακουργήματα της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης κατά συναυτουργία και ληστεία κατά συναυτουργία (ένας από τους ασφαλίτες κατέθεσε πως ο κόσμος του πήρε το πορτοφόλι με τα έγγραφά του και 70 ευρώ).

– 2 συλληφθέντες που τους φορτώνουν με το κακούργημα της διατάραξης της κοινής ειρήνης με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά.

– 8 με πλημμελήματα.


Ειναι σημαντικο να βρεθει το βιντεο που εδειξε και το μεγκα με τους μπατσους να βαζουν για αλλη μια φορα μπουκαλια στις τσαντες των διαδηλωτων. ψαχνω αλλα δεν το βρισκω μεχρι τωρα. αν μπορει καποιος συντροφος ας το δημοσιοποιησει.

από @αα 07/12/2014 4:32 μμ.


http://info-war.gr/2014/12/%CE%B1%CF%83%CF%84%CF%85%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%AF-%CE%B2%CE%AC%CE%B6%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CE%BC%CE%BF%CE%BB%CF%8C%CF%84%CE%BF%CF%86-%CF%83%CE%B5-%CF%84%CF%83%CE%AC%CE%BD%CF%84%CE%B1-vi/


και ποσες αλες ενοχοποιησης ανυπαρκτες.....τωρα μου ηρθε μια, το ατωμο με το πρασινο σταράκι στην θεσσαλονίκη που τον εμασαν γτ φορουσε ιδιο σταρακι με καπιον που ηχε σπαση κατι,και τον ηχε προβαλη η καμερα,αυτος προφυλακιστικε 3/4 μηνες οσπου να φανη η αθοωτητα του για το σταρακι και το σοματοτιπο...    ΟΜΑΔΑ ΔΕΛΤΑ ΕΝΟΧΟΠΟΙΗΣΗ ΑΘΩΟΥ ΠΟΛΙΤΗ   https://www.youtube.com/watch?v=_Jk6pooNckI    

από @ 07/12/2014 11:18 μμ.


Νέα ενημέρωση (περ. 22:00 της 7ης Δεκέμβρη):

Για τα 19 άτομα που συνελήφθησαν κοντά στην κατάληψη ΓΣΕΕ, η κατηγορία της σκοπούμενης σωματικής βλάβης μετατράπηκε σε «επικίνδυνη σωματική βλάβη», που συνιστά πλημμέλημα. Ωστόσο η κατηγορία της ληστείας κατά συναυτουργία παραμένει (ένας από τους ασφαλίτες κατέθεσε πως ο κόσμος του πήρε το πορτοφόλι με 70 ευρώ).

από @ 08/12/2014 1:05 πμ.


Βαρύνονται επίσης με το πλημμέλημα της διατάραξης της κοινής ειρήνης.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License