αλληλεγγύη στον Νίκο Ρωμανο, απο τους πολιτικούς κρατουμενούς της Τουρκίας

Σε ένδειξη αλληλεγγύης στον αγώνα του Νίκου Ρωμανού, οι αγωνιστές από την Τουρκία συμμετέχουν μαζί με όλους τους κρατούμενους του Κορυδαλλού στην άρνηση μεσημεριανού κλειδώματος.

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΝΙΚΟ ΡΩΜΑΝΟ

Σε ένδειξη αλληλεγγύης στον αγώνα του Νίκου Ρωμανού, οι αγωνιστές  από την Τουρκία  συμμετέχουν μαζί με όλους τους κρατούμενους του Κορυδαλλού στην άρνηση μεσημεριανού κλειδώματος.

Οι ιμπεριαλιστές της τρόικας πιέζουν κάθε τόσο για νέα αντιλαϊκά μέτρα, για το χτύπημα   των λαϊκών και εργατικών δικαιωμάτων   των πολιτικών και ατομικών ελευθεριών.

Η αφαίρεση του δικαιώματος σε εκπαιδευτικές άδειες δεν αφορά μονο τον Ν.Ρωμανό, είναι ένα ακόμη βήμα για πιο αντιδραστικού νομοθετικού πλαισίου που θα αφορά ολους.. Συνδέεται με τις φυλακές τύπου Γ.

              ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΑΣΤΕ το δικαίωμα του απεργού πείνας Ν. Ρωμανού στις εκπαιδευτικές άδειες και, συνολικά, τα δικαιώματα που έχουν ως κρατούμενοι.   

Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΤΩΝ ΛΑΩΝ

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License