ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ στον Ν. ΡΩΜΑΝΟ- ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΣΣΙΤΙΟ

Αλληλεγγύη απο τις φυλακές Λαρίσας Σε ένδειξη αλληλεγγύης στον αγώνα του Νίκου Ρωμανού, εμείς οι αγωνιστές από την Τουρκία προχωρούμε από αυρίο ( 9/12) για δυο μέρες σε αποχή από το συσσίτιο.

 

ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΕΚΤΟ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΟΥ  ΡΩΜΑΝΟΥ

Σε ένδειξη αλληλεγγύης στον αγώνα του Νίκου Ρωμανού, εμείς οι αγωνιστές από την Τουρκία προχωρούμε  από αυρίο ( 9/12) για δυο  μέρες σε αποχή από το συσσίτιο.

θα φωνάξουμε  μια φόρα την ημέρα  συνθήματα για τον Ν. Ρωμανό.

Το πρωί θα καταθέσουμε  προς το υπουργείο μια αίτηση ως εξής:

Εμείς οι πολιτικοί κρατούμενοι από την Τουρκία  από αυρίο  (9/12) για δυο  μέρες  προχωράμε σε αποχή από το συσσίτιο ως ένδειξη αλληλεγγύης στον αγώνα του Νίκου Ρωμανού.

Ζητάμε  την ικανοποίηση των αιτημάτων του Ν. Ρωμανού

Όχι στην υποχρεωτική σίτιση.

                               

 

 Οι αγωνιστές από την Τουρκία   που βρίσκονται στις  φυλακές  Λάρισας

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License