Δευτέρα, 8 Δεκεμβρίου 2014
ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΕΚΤΟ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΟΥ ΡΩΜΑΝΟΥ
 
ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΕΚΤΟ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΟΥ  ΡΩΜΑΝΟΥ
Σε ένδειξη αλληλεγγύης στον αγώνα του Νίκου Ρωμανού, εμείς οι αγωνιστές από την Τουρκία προχωρούμε  από αυρίο ( 9/12) για δυο  μέρες σε αποχή από το συσσίτιο.
θα φωνάξουμε  μια φόρα την ημέρα  συνθήματα για τον Ν. Ρωμανό.
Το πρωί θα καταθέσουμε  προς το υπουργείο μια αίτηση ως εξής:
Εμείς οι πολιτικοί κρατούμενοι από την Τουρκία  από αυρίο  (9/12) για δυο  μέρες  προχωράμε σε αποχή από το συσσίτιο ως ένδειξη αλληλεγγύης στον αγώνα του Νίκου Ρωμανού.
Ζητάμε  την ικανοποίηση των αιτημάτων του Ν. Ρωμανού
Όχι στην υποχρεωτική σίτιση.   
 
                      

                       Οι αγωνιστές από την Τουρκία   που βρίσκονται στις  φυλακές  Λάρισας
 
AΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΝΙΚΟ ΡΩΜΑΝΟ
 
 
Σε ένδειξη αλληλεγγύης στον αγώνα του Νίκου Ρωμανού, οι αγωνιστές  από την Τουρκία  συμμετέχουν  για 2 μέρες μαζί με τους αλους  κρατουμένους  στην άρνηση μεσημεριανού  κλειδώματος στην φυλακή Κορυδαλλού στο ΣΤ πτέρυγα.
Καταθέσαν προς το υπουργεία μια αίτηση με εξής:
Εμείς ως πολιτικοί κρατούμενοι από την Τουρκία δεν θα μπούμε στα κελιά για 2 μέρες ως ένδειξη αλληλεγγύης στον αγώνα του Νίκου Ρωμανού.
 Ζητάμε  την ικανοποίηση των αιτημάτων του.
Όχι στην υποχρεωτική σίτιση του απεργού πείνας  Νίκου Ρωμανού
 
Οι αγωνιστές από την Τουρκία στην φυλακή Κορυδαλλού (πτέρυγα ΣΤ )
 
 
 

 ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΝΙΚΟ ΡΩΜΑΝΟ

Σε ένδειξη αλληλεγγύης στον αγώνα του Νίκου Ρωμανού, οι αγωνιστές  από την Τουρκία  συμμετέχουν  στην άρνηση μεσημεριανού κλειδώματος στην φυλακή Κορυδαλλού στο ΣΤ πτέρυγα.
Οι ιμπεριαλιστές της τρόικας πιέζουν κάθε τόσο για νέα αντιλαϊκά μέτρα, για τοχτύπημα   των λαϊκών και εργατικών δικαιωμάτων   των πολιτικών και ατομικώνελευθεριών.
Η αφαίρεση του δικαιώματος σε εκπαιδευτικές άδειες δεν αφορά μονο τον Ν.Ρωμανό,είναι ένα ακόμη βήμα για πιο αντιδραστικού νομοθετικού πλαισίου που θα αφοράολους.. Συνδέεται με τις φυλακές τύπου Γ.
              ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΑΣΤΕ το δικαίωμα του απεργού πείνας Ν. Ρωμανού στις εκπαιδευτικές άδειες και, συνολικά, τα δικαιώματα που έχουν ως κρατούμενοι.   
Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΤΩΝ ΛΑΩΝ
 

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License