Στις 10 Δεκεμβρίου έγινε κατάληψη στο κτίριο της αποκεντρωμένης διοίκησης αιγαίου (περιφέρεια) απο αλληλέγγυους/ες στον αναρχικό πολιτικό κρατούμενο , απεργό πείνας Νίκο Ρωμανό. Την ίδια μέρα το σκηνικό άλλαξε με την τροπολογία που πέρασε στην βουλή για δυνατότητα χορήγησης εκπαιδευτιών αδειών στο μέλλον.

Δεν πρόκειται για νίκη της δημοκρατίας ή του κοινοβουλευτισμού αλλά για νίκη του Νίκου Ρωμανού - Ο οποίος αγωνίστηκε ενάντια στην κρατική βαρβαρότητα με ρίσκο τη ζωή του - Και του ΠΟΛΥΜΟΡΦΟΥ κινήματος αλληλεγγύης. Επιτευχηκε μια πρώτη ρωγμή στους σχεδιασμούς για την εξόντωση των πολιτικών κρατουμένων μέσω των φυλακών υψίστης ασφαλείας 

Ως κομμάτι αυτού του κινήματος αλληλεγγύης αποχωρούμε αυτή τη στιγμή απο το κτίριο της περιφέρειας , βάζοντας ως στόχο τον συντονισμό και την επικοινωνία για την οργάνωση πρωτοβουλιών και δράσεων αντίστασης σε τοπικό επίπεδο. 

Συμμετέχουμε αύριο 11/12 σε συγκέντρωση στην πλατεία στις 18.30 και σε συνάντηση-συζήτηση γύρω απο την κυκλοφορία των τοπικών αντιστάσεων.

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΕΙΝΑ ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ Η ΔΙΨΑ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

 

   Υ.Γ. Νίκο γερά ως τη λευτεριά

 

 

        Συνέλευση Κατάληψης περιφέρειας Ν.Αιγάιου, Σύρος      

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License