Οικονομική ενίσχυση για ιατρικά έξοδα μετά την επίθεση των μπάτσων στις 6 Δεκέμβρη

Οικονομική ενίσχυση για ιατρικά έξοδα μετά την επίθεση των μπάτσων στις 6 Δεκέμβρη

Οικονομική ενίσχυση για ιατρικά έξοδα μετά την επίθεση των μπάτσων στις 6 Δεκέμβρη

 

Στις 6/12 μετά την λήξη της πορείας, περικυκλώθηκα, μαζί με πενήντα ακόμη συντρόφους, στην ομόνοια από την ομάδα Δέλτα. Δέχτηκα χτυπήματα από γκλομπ στην πλάτη και στο πρόσωπο με αποτέλεσμα να χάσω ακαριαία τέσσερα δόντια. Μεταφέρθηκα στο νοσοκομείο Γεννηματά όπου έγιναν 17 ράμματα και διαπιστώθηκε πως εκτός από τα τέσσερα μπροστινά δόντια είχαν σπάσει και ακόμη τέσσερα.

 

Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συντρόφους απ’ την κατάληψη ΓΣΕΕ, την κατάληψη παλιού δημαρχείου Σαν Τζιάκομο στην Κέρκυρα  και το Κ*Βοξ  που βρέθηκαν αμέσως στο πλευρό μου εκφράζοντας με κάθε τρόπο την αλληλεγγύη τους και υπήρξε άμεση κινητοποίηση για να ξεκινήσουν να συγκεντρώνονται τα ιατρικά έξοδα για την αποκατάσταση μου, καθώς και όλους όσους ατομικά και συλλογικά θα στηρίξουν την προσπάθεια αυτή.

 

Στο Κ*Βοξ υπάρχει κουτί αλληλεγγύης για τα ιατρικά μου έξοδα.

Η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας!

Εύχομαι σε κάθε τραυματία να αναρρώσει γρήγορα για να ανταμώσουμε ξανά στους δρόμους.

ΑΓΩΝΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ.

Πόπη Φ.
Αθήνα.

 

από @Οργη 12/12/2014 11:42 πμ.


Και εμεις που ειμαστε πιο μακρυα απο την Αθηνα; Μπορουμε με καποιον τροπο να στειλουμε χρηματα;

από @@@ 12/12/2014 1:40 μμ.


Να ευχαριστήσω επίσης τους συντρόφους από την ΑΔΥΕ για την άμεση και πολύτιμη βοήθειά τους για τη φαρμακευτική μου αγωγή.

 

Πόπη Φ.

από @@@ 12/12/2014 4:08 μμ.


Επικοινωνήστε στο mail: poppyme666@gmail.com

για να συνεννοηθούμε από κει.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License