Το βράδυ της 9/12 μπλοκάραμε 28 ΑΤΜ(συνολικά υπάρχουν γύρω στα 30) της πόλης των Χανίων ως μια ελάχιστη ένδειξη αλληλεγγύης στον αγώνα του αναρχικού Ν.Ρωμανού.. Στις 1/2/ 2013 οι σύντροφοι της υπόθεσης βελβεντού επέλεξαν να απαλλοτριώσουν τα υποκαταστήματα της αγροτικής τράπεζας και του ταχυδρομικού ταμιευτηρίου. Οι τράπεζες είναι γρανάζι του καπιταλιστικού συστήματος και θα αποτελούν στόχο κάθε εξεγερμένης συνείδησης. Αν και τα αιτήματα του συντρόφου ικανοποιήθηκαν ο αγώνας για την ελευθερία και την κοινωνική χειραφέτηση  συνεχίζεται με όλα τα μέσα.

 

 

Αλληλεγγύη σημαίνει επίθεση

 

Μέχρι να καταστραφούν όλες οι φυλακές

 

Τίποτα δεν τελείωσε    

 

 

 

                                                                                                          Αλληλέγγυοι/ες

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License