Για την υπερασπιση των συλληφθεντων για την κυριακατικη αργια στις 28/12, χρειαζονται φωτογραφιες & βιντεο

Όποιος έχει αποδεικτικό υλικό (φωτογραφίες και βίντεο) απο τις συλλήψεις της κυριακάτικης αργίας 28/12, να τα στείλετε στα email των σωματείων. Σας ευχαριστούμε.

Οποιος εχει υλικο, φωτογραφιες και βιντεο σχετικα με τα γεγονοτα της Κυριακης 28/12 σε Ιανο και Α.Τ. Ακρόπολης να τα προσκομισει για να βοηθησει στην υπερασπιση των συλληφθεντων.

 

Ειναι σημαντικο οποιος μπορει να βοηθησει να προωθησει το σχετικο υλικο προς το σωματεια wind (symboulio@pasetim.com & info@pasetim.com) & το συλλογο βιβλιου και χαρτου αττικης (sylyp_vivliou@yahoo.gr)

 

Σας ευχαριστουμε.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License