Ενημέρωση από συγκέντρωση στο Σύνταγμα

Ενημέρωση από τη συγκέντρωση στο Σύνταγμα ενάντια στους εκβιασμούς της ΕΚΤ απέναντι στην ελληνική κυβέρνηση και τον ελληνικό λαό.

Ας μπαίνει εδώ η ενημέρωση από τη συγκέντρωση. Ήδη κόσμος έχει αρχίσει να μαζεύεται στο πάνω μέρος της πλατείας Συντάγματος. Ανοιχτή ακόμη η Αμαλίας. Το μετρό είναι ανοιχτό

 

 

ανοιχτό και δεν υπάρχουν μπάτσοι για όποιον κατεβαίνει τώρα.

από @ 05/02/2015 8:18 μμ.


συμφωνα με το μεγκα

από TWITER 05/02/2015 8:50 μμ.


 

από @ 05/02/2015 9:42 μμ.


Μη δούμε κόσμο μαζεμένο χωρίς ταμπέλες, μη δούμε κόσμο κομματικό, μη δούμε....  Τί πάθατε ρε? Από κανα στέκι θα κάνουμε επανάσταση?

από argus 05/02/2015 11:38 μμ.


H συγκέντρωση σε σχέση με την συγκεκριμένη χρονική συγκρυία, είχε λίγο κόμσο και καθόλου παλμό. Κανένα σύνθημα και κόσμος μόνο μπροστα στη βουλή. Eίναι φανερό πως οι ψηφοφόροι του συριζα τον χρησιμοποιουν αναθετικά σαν ένα άλλο πασοκ και δεν βγαίνουν στον δρόμο ούτε όταν προσπαθεί  να αντισταθεί σθεναρά ενάντια στην πολιτική της γερμανίας.Την ίδια δε στιγμή που τα πλήθη δε μπορούν να φανουν αντάξια ούτε ενός... Τσίπρα, κάποιοι εδώ μιλάνε για ρεφορμισμό κι ονειρεύονται επαναστάσεις κι εξεγέρσεις. Καληνύχτα.


Για μια συγκέντρωση που διοργανώθηκε τελευταία στιγμή μέσω facebook, είχε πολύ κόσμο και καλό κλίμα. Ο κόσμος είναι και λίγο χαρούμενος για αυτά που έχουν γίνει τελευταία. Για εσάς η ελπίδα, η χαρά, έστω και με αυταπάτες, δεν υπάρχουν στην ταξική πάλη; Μόνο λύσσα και οργή και αγανάκτηση και τσαμπουκάς πάντα και κάθε στιγμή; Ε, γι' αυτό έχετε χάσει επαφή με πραγματικότητα πολλοί εδώ μέσα.

Ο κόσμος δεν κατεβαίνει να γλείψει ή να συγχαρεί την κυβέρνηση. Κατεβαίνει να πιέσει με τον τρόπο του την κυβέρνηση να μην υποχωρήσει σε μνημονιακές λογικές, εκβιασμούς των δανειστών κ.λπ. κ.λπ. Από πού κι ως πού κάθε κινητοποίηση για να είναι υπερασπίσιμη πρέπει να είναι ντούρα αντικαπιταλιστική και αντικυβερνητική; Τι συνέβη δηλαδή στην Ισλανδία, που όλοι είπαμε μπράβο; Π.χ. όλοι οι εργατικοί αγώνες της δεκαετίας του '80 ήταν αντικυβερνητικοί; 

από Aris από imc 06/02/2015 4:23 μμ.


Κάποιοι κατηγορούν επίμονα την ΣΟ του indymedia ότι δεν θα έπρεπε να δημοσιεύσει ενημέρωση χρήστη του indymedia για την συγκέντρωση στο Σύνταγμα.

Καλούν και απειλούν τη ΣΟ να καταστρατηγήσει τις αρχές του indymedia και της αντιπληροφόρησης και να λογοκρίνει την ενημέρωση.

Σύμφωνα με την διαδικασία που ακολουθούμε στο indymedia, σχόλια κάτω από τις ενημερώσεις στα Τοπικά Νέα, ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ, όπως πράττουμε τόσα χρόνια και επανειλημμένα έχουμε ανακοινώσει.  Αυτό ακριβώς κάναμε και παραπάνω. 

Ολα τα άλλα είναι αυθαίρετα συμπεράσματα για δημιουργία λανθασμένων εντυπώσεων από τους συγγραφείς τους.

Οσον αφορά την ενημέρωση από την συγκέντρωση, το indymedia δημιουργήθηκε γι αυτόν ακριβώς τον λόγο. Για να βοηθήσει στην ενημέρωση και στην αντιπληροφόρηση. Αυτός είναι ο ρόλος του και είναι υποχρέωση του βάση και των αρχών του να δημοσιεύει όλες τις συγκεντρώσεις και να μη λογοκρίνει. Τώρα αν αυτές προβάλλονται από τα κανάλια ή από άλλα καθεστωτικά μέσα, αυτό είναι άσχετο με την αντιπληροφόρηση. H αντιπληροφόρηση "κάνει τη δική της δουλειά" Και άλλες πορείες ή συγκεντρώσεις άλλωστε καλύπτονται από τα συστημικά μέσα, σημαίνει ότι δεν θα δημοσιεύονται στο indymedia?

Ετεροκαθορίζεσαι από το τι πράττουν ή τι στάση κρατάνε τα συστημικά - καθεστωτικά μέσα, η κυβέρνηση, η αντιπολίτευση, για να πάρεις την αντίθετη, ή κάνεις αυτό που πιστεύεις και σαν κίνημα αλλά και σαν άτομο?

 

 

 

από και κάνει κι άλλα η ΣΟ 06/02/2015 4:55 μμ.


όπως το ότι κόβει αναδημοσιεύσεις από άλλα μέσα, που αποκαλύπτουν και κριτικάρουν την κυβέρνηση, λογοκρίνωντας την ενημέρωση. Σε συνδυασμό λοιπόν με την ενημερωση από το σύνταγμα και με το γεγονός ότι άφησε μόνο τα σχόλια που ευλογούν τα γένια της κι έκοψε όλα τα υπόλοιπα, είναι φανερό ότι δεν είναι τόσο αθώα όσο θέλει να τα παρουσιάσει. Υπάρχουν screenshots με περιεχόμενα δημοσιεύσεων που κόβονται ή διαγράφονται χωρίς καν να πάνε στα κρυμμένα, αυθαίρετα και χωρίς λογοδοσία, τα οποία θα εμφανιστούν εν ευθέτω χρόνω δημόσια και συλλογικά. Οι SERVERS δε σας ανήκουν και δε θα γλιτώσετε τη λογοδοσία στο κίνημα, όπως και να' χει, για΄τι μας έχετε σπάσει στο δούλεμα.

από imc&ενημερώσεις 06/02/2015 6 μμ.


σωστή η διευκρίνιση της ΣΟ, αλλά στείλτε στα κρυμμένα και τα παραπάνω ποστ που επίσης σχολιάζουν, έστω υπέρ της μετάδοσης. ιδιαίτερα το ποστ με τίτλο "ΚΑΤΙ ΠΑΘΑΙΝΟΥΜΕ" δεν προσθέτει καμία πληροφορία, απαντά στα προηγούμενα (σβησμένα τώρα) σχόλια.

για να είμαστε δίκαιοι στην αρχή "μόνο ενημέρωση, όχι σχόλια"

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License