ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ και ΠΟΡΕΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ στην ΑΜΥΓΔΑΛΕΖΑ

Η Ανοιχτή Πρωτοβουλία Ενάντια στα Κέντρα Κράτησης, καλεί σε συγκέντρωση και πορεία διαμαρτυρίας, το Σάββατο 21 Φεβρουαρίου έξω από το στρατόπεδο συγκέντρωσης της Αμυγδαλέζας. Αναχώρηση με πούλμαν στις 12μ.μ. από το Αρχαιολογικό Μουσείο (Πατησίων) ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: - Στο e-mail: nodetention@gmail.com - Στο τηλέφωνο: 2103813928 (4-9μ.μ.)

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ και ΠΟΡΕΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ στην ΑΜΥΓΔΑΛΕΖΑ
Η Ανοιχτή Πρωτοβουλία Ενάντια στα Κέντρα Κράτησης, καλεί σε συγκέντρωση και πορεία διαμαρτυρίας, το Σάββατο 21 Φεβρουαρίου έξω από το στρατόπεδο συγκέντρωσης της Αμυγδαλέζας.
Αναχώρηση με πούλμαν στις 12μ.μ.
από το Αρχαιολογικό Μουσείο (Πατησίων)
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:
- Στο e-mail: nodetention@gmail.com
- Στο τηλέφωνο: 2103813928 (4-9μ.μ.)
- Στα κινητά τηλέφωνα: 6974363037, 6949099170, 6970280150 & 6947986011

Τα στρατόπεδα συγκέντρωσης δεν βελτιώνονται, δεν διορθώνονται, ΓΚΡΕΜΙΖΟΝΤΑΙ!

Τρεις μετανάστες κρατούμενοι πέθαναν τις τελευτείς ημέρες, στα κελιά της Δημοκρατίας, στα στρατόπεδα συγκέντρωσής της
και στο υπόγειο των κρατητηρίων.
Χώροι όπου το καθεστώς εξαίρεσης δικαιωμάτων, της ελευθερίας και της αξιοπρέπειας, εφαρμόζεται με τους πιο βάρβαρους τρόπους.

Ο Σαγιέντ Μεχντί Αχμπαρί και ο Μοχάμεντι Ναντίμ που κρατούνταν στην Αμυγδαλέζα, αλλά και ο 23χρονος που αυτοκτόνησε στη Διεύθυνση Αλλοδαπών στη Θεσσαλονίκη, είναι τα πιο πρόσφατα θύματα ενός συστήματος που εγκληματεί σε βάρος της ζωής και της αξιοπρέπειας των κρατουμένων μεταναστών. Πρόκειται για μία κατάσταση που έχει ενταθεί τους τελευταίους μήνες και όσο περνούν οι μέρες θα γιγαντώνεται.
Ποιος άραγε ευθύνεται για τους τελευταίους θανάτους;
Σίγουρα ξέρουμε ποιος θα ευθύνεται για τους επόμενους.

Οι έγκλειστοι κρατούμενοι μετανάστες μέσα στα κολαστήρια της παράνομης κράτησης, με κάθε δυνατόν τρόπο αντιστέκονται. Το δικό μας καθήκον είναι να παλέψουμε και να αγωνιστούμε, μαζικά, και κινηματικά μέχρι να γκρεμιστεί και το τελευταίο στρατόπεδο συγκέντρωσης. Ούτε το κίνημα, ούτε οι μετανάστες κρατούμενοι αρκούνται σε ασαφείς προσδοκίες απελευθέρωσης κι «ελπίδες».

• Άμεση απελευθέρωση όλων των μεταναστών από τα κέντρα κράτησης.
• Να κλείσουν εδώ και τώρα όλα τα στρατόπεδα συγκέντρωσης.

Ανοιχτή Πρωτοβουλία Ενάντια στα Κέντρα Κράτησης

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License