Εκδήλωση αλληλεγγύης στη Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς και τον Παναγιώτη Μιχαλάκογλου

Εκδήλωση αλληλεγγύης στη Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς και τον Παναγιώτη Μιχαλάκογλου

post image

Την Παρασκευή, 06/03, στις 17.30, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση αλληλεγγύης στη Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς και τον αναρχικό κρατούμενο Παναγιώτη Μιχαλάκογλου στο κτίριο Γκίνη, στο Πολυτεχνείο.

Λόγω της απεργίας πείνας που έχουν ξεκινήσει τα μέλη της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς από 2/3 με αίτημα την άμεση αποφυλάκιση των ατόμων του φιλικού και συγγενικού τους περιβάλλοντος, που έγινε εκδικητικά και τα εμπλέκουν στο σχέδιο απόδρασης του οποίου την ευθύνη έχουν αναλάβει τα μέλη της οργάνωσης, η θεματική της εκδήλωσης θα είναι η εξής: η ρεβάνς της αντιτρομοκρατικής στο σχέδιο απόδρασης της αντιτρομοκρατικής.

 

Ως αλληλέγγυος ο αναρχικός Πάνος Μιχαλάκογλου έχει προχωρήσει σε άρνηση συσσιτίου διαρκείας. Η συντρόφισσα Αγγελική Σπυροπούλου, επίσης, βρίσκεται σε απεργία πείνας.

 

Δύναμη στους απεργούς πείνας, άμεση ικανοποίηση των αιτημάτων τους.

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License