Αναμετάδοση εκδήλωσης αλληλεγγύης στη Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς και Παναγιώτη Μιχαλάκογλου

αναμετάδοση εκδήλωσης

Την Κυριακή 08/03 στις 15:00 θα αναμεταδοθεί από τις Ραδιοζώνες Ανατρεπτικής Έκφρασης η εκδήλωση αλληλεγγύης στη Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς και τον Παναγιώτη Μιχαλάκογλου, όπου μίλησαν οι αναρχικοί σύντροφοι Π. Μιχαλάκογλου, Χ. Τσάκαλος, Π. Αργυρού και Μ. Νικολόπουλος. Η εκδήλωση έγινε στις 06/03 με θέμα τις εκδικητικές συλλήψεις/προφυλακίσεις φιλικών και συγγενικών ατόμων των μελών της οργάνωσης και την απεργία πείνας που διεξάγουν. Την εκδήλωση μπορείτε να την ακούσετε στο www.radio98fm.org και στους 93.8 μεγακυκλους των fm.

 

Δύναμη στους απεργούς πείνας, άμεση ικανοποίηση των αιτημάτων τους

 

Ραδιοζώνες Ανατρεπτικής Έκφρασης - 93.8fm

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License