Μικροφωνική και πορειάκι γειτονιάς στην Πλ Αμερικής

Το σάββατο 7/3 η Συνέλευση Μεταναστών & Αλληλέγγυων ΑΣΟΕΕ

post image

Το σάββατο 7/3 η Συνέλευση Μεταναστών & Αλληλέγγυων ΑΣΟΕΕ καλούσε σε μικρφοφωνική στην πλατεία Αμερικής ως πρώτη δράση σε σχέση με την καμπάνια Σπάμε το φόβο / Βγαίνουμε στο δρόμο η οποία θα κορυφωθεί στις 4/4 με την πορεία που θα ξεκινήσει από την πλατεία Βικτώριας.

Καθώς υπήρξε μεγάλη ανταπόκριση κυρίως από μετανάστες ακολούθησε πορειάκι γειτονιάς, το πρώτο πορειάκι μεταναστών στη περιοχή μετά από χρόνια, με περίπου 100 άτομα.

Με πολύ παλμό καθ' όλη την ώρα της πορείας και συθήματα στα γαλλικά και μπαγκλαντεσιανά και αγγλικά.

Επόμενο κάλεσμα η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ  στις 14/3 17:00.

 

Εικόνες:


Συγκεκριμένα, μετά από αυτή τη συγκέντρωση: h**p://www.antiracismfascism.org/index.php/actions/2013-09-08-23-06-21/2013-09-08-23-07-30/item/1191-nekros-sta-kratitiria-tis-elas-o-metanastis-moxament-kamara-apo-ti-gouinea-diamartyria-ekdilosi-mnimis-savvato-28-flevari-plateia-amerikis-3mm

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License