Ενημέρωση από τη συγκέντρωση αλληλεγγύης στην Τούμπα

Summary

post image

Την Πέμπτη 12 Μαρτίου από τις 18.00 εώς τις 20:00 πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση-μικροφωνική αντιπληροφόρησης για την απεργία πείνας των φυλακισμένων αγωνιστών στον Αγ. Θεράποντα στη Τούμπα, στην οποία συμμετείχαν περίπου 50 σύντροφοι και συντρόφισσες.

Μοιράστηκαν χιλιάδες κείμενα της ανοιχτής συνέλευσης αναρχικών ενάντια στις ειδικές συνθήκες κράτησης και στο θεσμό του εγκλεισμού, η εφημερίδα δρόμου ΑΠΑΤΡΙΣ, αλλά και κείμενα αναρχικών συλλογικοτήτων και ομάδων της πόλης,  πετάχτηκαν τρικάκια σε μεγάλο εύρος γύρω από την πλατεία και κρεμάστηκαν πανώ.

ΟΛΟΙ/ΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΙΣ 12:00 ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΤΟ ΧΑΡΙΛΑΟΥ (ΠΛΑΣΤΗΡΑ ΜΕ ΜΥΣΤΑΚΙΔΗ)

Η ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΑΠΕΡΓΩΝ ΠΕΙΝΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΙΚΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΩΝ

επόμενη συνέλευση σήμερα, παρασκευή 13/3 στο Φυσικό ΑΠΘ στις 18:00

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License