Μεταφορά σε νοσοκομείο του απεργού πείνας Γιώργου Πολύδωρου

Μεταφορά σε νοσοκομείο του απεργού πείνας Γιώργου Πολύδωρου

Μεταφέρθηκε σε εξωτερικό νοσοκομείο ο σύντροφος - απεργός πείνας Γιώργος Πολύδωρος. Ο σύντροφος είχε υποβληθεί σε αιματολογικές εξετάσεις, και οι γιατροί έκριναν πως πρέπει να επαναληφθούν οι εξετάσεις, λόγω κάποιων μετρήσεων τους για τις οποίες δεν ήταν σίγουροι αν είναι κάτι ανησυχητικό ή όχι. Έτσι, ενώ αρχικά ο σύντροφος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο των φυλακών "Άγιος Παύλος", λόγω μη διαθεσιμότητας για την διεξαγωγή των αιματολογικών εξετάσεων, ο σύντροφος παραπέμφθηκε σε εξωτερικό νοσοκομείο.

 

Νίκη στην απεργία πείνας των συντρόφων, άμεση ικανοποίηση των αιτημάτων τους

 

Έτσι και πάθει ό,τιδήποτε απεργός πείνας, δεν θα μείνει τίποτα αναπάντητο

 

 

 

 

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License