Ενημέρωση από την πορεία 21/3 σε Νεάπολη&Συκιές-Θεσσαλονίκη (+ΦΩΤΟ)

Αλληλεγγύη με τους φυλακισμένους αγωνιστές-απεργούς πείνας από 2/3

post image

Για το Σάββατο 21/3 στις 12.00 καλέστηκε πορεία γειτονιάς σε περιοχές τις δυτικής θεσσαλονίκης από τη συνέλευση αναρχικών ενάντια στις ειδικές συνθήκες  κράτησης και στο θεσμό του εγκλεισμού. Η πορεία η οποία αριθμούσε περίπου 150 ατόμα πέρασε από δρόμους των Συκεών και της Νεάπολης και είχε δυνατό παλμό. Καθ' όλη τι διάρκειά της μοιράστηκαν κείμενα, πετάχτηκαν τρικάκια, γράφτηκαν συνθήματα και στένσιλ, ενώ σε περιπτώσεις πραγματοποιήθηκαν και μπλοκαρίσματα ΑΤΜ τραπεζών.

ΑΓΩΝΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ

ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΧΙΑ

ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΙΧΗ ΤΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ

*Την Δευτέρα 23/3, ώρα 6μμ στη ΦΜΣ θα πραγματοποιηθεί η επόμενη συνέλευση αναρχικών ενάντια στις ειδικές συνθήκες κράτησης και το θεσμό του εγκλεισμού.

 

 

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License