Προς τον κ.Παύλου και τους παντώς είδους ροζ-καμμένους ακροατές

Πάνσοφοι και ξερόλες δικαστές τι είναι αυτό που σας ενόχλησε τόσο;;

Πάνσοφοι και ξερόλες δικαστές τι είναι αυτό που σας ενόχλησε τόσο στην κατάληψη του  Κόκκινου.;;

Επί 23 μέρες οι αναρχικοί κρατούμενοι κάνουν απεργία πείνας και δεν έχει ακουστεί  από κανένα άλλο στόμα παρά μόνο όσων κατεβαίνουν στους δρόμους για να σπάσουν λίγο το τοίχος των αυτιών και των μυαλών σας..

Πόση αξία έχουν για σας λίγες χαμένες ραδιο-φονικές ώρες σε σχέση με τα αιτήματα ανθρώπων που για τα δικά σας μάτια θα είναι περιθωριακοί επειδή δεν χαίρονται μόνο όταν καταναλώνουν και όταν ψηφίζουν;;

Τί είναι αυτό που σας εμποδίζει να καταλάβετε την ουσία και κρύβεστε πίσω απο δικαιολογίες για καταπάτηση της δημοκρατίας (χαχα, εδώ γελάμε..) και σοφιστείες περί φασισμού απο αναρχικούς; 

Αλήθεια ξέρετε το φασισμό της εξουσίας, το φασισμό της φτώχειας, βρεθήκατε να αγωνίζεστε με "αόρατους " για σας ανθρώπους ενάντια σε ποτισμένα με αίμα και τιμή ανεγκέφαλα δίποδα, ή όλα αρχίζουν και τελειώνουν με ποστάρισμα στο social media?

Γιατί νιώθετε τόσο πλήρης όταν δαγκώνετε (κυρίως πιο ξυπόλυτους από σας) και όχι όταν βρίσκεστε έστω και με τα λόγια κοντά τους; Γιατί όλα πρέπει να περνάνε από το φίλτρο τους pollitically correct μυωπισμού σας και ν αποτυγχάνουν;

Αν αποφασίσετε να ξύσετε λίγο την εικόνα να σας μπορείτε να δείτε πίσω απ΄αυτήν τον εαυτό σας σε σήψη, ή ένα άλλο τρόπο οργάνωσης του "εδώ και τώρα" που τόσο παιδιάστικο και αφελές σας φαίνεται, αλλά είναι το μόνο που έχουμε και για αυτό αγωνιζόμαστε με νύχια, δόντια και καρδιά μακριά απο συναισθηματισμούς και κοντά σε όσους μπορούν να παλεύουν ακόμη. Ας είναι δική τους η νίκη!!

από λάθος φίλε 24/03/2015 8:36 μμ.


Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει εκατοντάδες sites, πήγαινε σε μια από αυτές και πιάσε κουβέντα, ή μπες στο Twitter, όπου ξημεροβραδιάζονται...

Εμείς τι φταίμε να μας μιλάς έτσι σε πληθυντικό;


Τι γίνεται εδώ; Το συγκεκριμένο άρθρο γιατί είναι φανερό ενώ απευθύνεται σε κάποιον άλλον το άρθρο του οποίου έχετε κρύψει; Καινούρια πολιτική και καινούριο ήθος και για το indymedia;

Πρέπει δηλαδή υποχρεωτικά όλοι να συμφωνούμε με την "κεντρική γραμμή"; Και πως τελος πάντων και ποιοι είναι αυτοί που θα μας την υποδείξουν και θα την επιβάλλουν; Τι πράγματα είναι αυτά;

Το άρθρο στο οποίο αναφέρεται το παραπάνω είναι εδώ

https://athens.indymedia.org/hidden/1541608/

Ενώ όπως βλέπω σήμερα κρύψατε και αυτό από την Εφ. Συντακτών

https://athens.indymedia.org/hidden/1541671/

Αλλά και την ανακοίνωση των εργαζομένων

https://athens.indymedia.org/hidden/1541673/

Εντάξει, μεγάλη ξεφτίλα για το indymedia να σέρνεται άκριτα και χωρίς να επιτρέπει καν την αντίθετη άποψη σε αποφάσεις και κινήσεις αλληλεγγύης. Πώς την είδαμε δηλαδή θα κάνουμε απεργία πείνας και καταλήψεις, θα αρχίσουν πάλι οι αναλήψεις των λυσασμένων λύκων μέχρι να γκρεμιστούν οι φυλακές και μέχρι να πέσει το κράτος; Από την άλλη όμως, καμιά ανησυχία καμιά αναφορά καμιά δράση για τα εργατικά - εργασιακά θέματα.  Λες και ζούμε σ΄ άλλο πλανήτη εμείς. Κι αν κάποιοι αποφάσισαν να κλείσουν το αναρχικό κίνημα στα στενά περιθώρια της αυτοαναφορικότητας πρέπει όλοι οι υπόλοιποι να χειροκροτούμε και να το αποδεχόμαστε; Δηλαδή όποιος διαφωνεί με τις νέες επιλογές πρέπει να το βουλώσει ή χειρότερα να του βουλώσετε; Αν συνεχίσουμε έτσι τρέχουμε με ιλιγγιώδη ταχύτητα προς τα κάτω, προς τα πίσω.

Συντροφικά, και αν το κρύψετε θέλω να μου το δικαιολογήσετε γιατί από κάπου πρέπει να ξεκινήσει και μια κουβέντα για ότι συμβαίνει. Μιας και από τις ασυναρτησίες και του κου Παύλου και του/της ζιζί δεν πρόκειται να βγει άκρη.

από rebelian απο imc 24/03/2015 11:42 μμ.


Μία αναγκαία απάντηση από τον διαχειριστή που ευθύνεται για το κόψιμο του κειμένου του/της Παύλου, της αναδημοσίευσής του από την εφημερίδα των συντακτών  και της ανακοίνωσης των εργαζομένων στο Κόκκινο.

  1. τα κείμενα «κόπηκαν» αλλά είναι ορατά και έτσι ξεκίνησε και αυτή η συζήτηση.
  2. Η αναφορά του/της Παύλου θεωρήθηκε προβοκατόρικη και κακοήθης εις βάρος τόσο του εγχειρήματος της κατάληψης του ραδιοφωνικού πομπού του κόμματος της κυβέρνησης, όσο και εις βάρος της ακεραιότητας των συντρόφων που μετέχουν σε αυτό.
  3. Ο παραλληλισμός των οριζόντια και αντιεραρχικά δομημένων χώρων που αποτελούν σημεία αντίστασης στον εξουσιασμό, καταστολή και εκμετάλλευση των ανθρώπων με τον χώρο όπου στεγάζετε μέρος του προπαγανδιστικού μηχανισμού της κυβέρνησης είναι τουλάχιστον χυδαίος και αυτό και μόνο δικαιολογούσε ακόμα και την διαγραφή και όχι απλά το κρύψιμο του κειμένου. Τώρα για τα περί εκ του ασφαλούς δράσεων κλπ η γράφουσα επιμελώς και εσκεμμένα αγνοεί και μηδενίζει την ιστορία των δράσεων αλληλεγγύης και τις ποινές που αυτές επέσυραν για τους αλληλέγγυους που ενεπλάκησαν σε αυτές και απλά παραληρεί μιλώντας για φασίστες και τσαμπουκάδες εδυόμενους το προσωπείο των αγωνιστών  .  Τα περί ανικανότητας να στήσουν οι αναρχικοί ενός σταθμού της τεχνικής εμβέλειας του κομματικού ραδιοφωνικού σταθμού του Σύριζα , λυπάμαι αλλά μόνο μιδίασμα μπορεί να προκαλέσει αφού είναι γνωστό εις πάσας το πώς λειτουργούν οι ραδιοφωνικοί σταθμοί ,με τι οικονομικούς πόρους , και με ποιες εκ των άνω καλύψεις και άδειες αυτοί πορεύονται. Η βάσανο που οι εναλλακτικοί σταθμοί ζουν καθημερινά και το καθεστώς παρανομίας που αυτοί αναγκάζονται να λειτουργούν δίνει επαρκείς εξηγήσεις για την πραγματικότητα.
  4. Ο/η Παύλου προσπαθεί να μας πείσει ότι τα πράγματα δεν είναι τα ίδια τώρα  με την κυβέρνηση της «αριστεράς», χωρίς βέβαια να μπαίνει στον κόπο ούτε να εξηγήσει την ουσιώδη διαφορά που η κυβέρνηση αυτή προσφέρει στους «υπηκόους» της σε σχέση με τις προηγούμενες κυβερνήσεις..
  5. Για όλους τους παραπάνω λόγους κρύφτηκε και η αναδημοσίευση της εφημερίδας των συντακτών.
  6. Σχετικά με την ανακοίνωση των εργαζομένων του ραδιοφωνικού σταθμού Κόκκινο η αιτιολόγηση της απόφασης  πηγάζει από το ότι αυτή εκφράζοντας μία «ουδετερότητα» και προβάλλοντας ένα ξεπερασμένο αντιπολιτευτικό παρελθόν που επέβαλαν οι πάλαι ποτέ συνθήκες διεκδίκησης της εξουσίας, ουσιαστικά συνηγορεί στις σημερινές επιλογές της κυβέρνησης που παρατείνει τον βασανισμό τόσο του Σ. Ξηρού, των συγγενών κάποιων πολιτικών κρατουμένων, όσο και των ίδιων των απεργών πείνας που διανύουν την 22η ημέρα αγώνα, και που θέτει ακόμα και εκτός συζήτηση τα υπόλοιπα αιτήματα των έγκλειστων αγωνιστών.  Οι εργαζόμενοι στον σταθμό βέβαια καθόλου δεν ενοχλήθηκαν από την διακοπή του σήματος του σταθμού και της φίμωσης δράσης αλληλεγγύης προς εκείνους που οι ίδιοι κάποτε στήριζαν. Βέβαια ο καθένας έχει το δικαίωμα να στέκεται εκεί που θεωρεί σωστό, το Athens Indymedia όμως δεν είναι ένας αφηρημένος χώρος έκφρασης του καθενός όποια και αν είναι η ιδιότητά του.
  7. Το Athens Indymedia μπορεί με μεγάλη ευχαρίστηση να σηκώσει την «ξευτίλα» του να ΜΗΝ προβάλει αντιδραστικές απόψεις που έχουν να κάνουν με την υπονόμευση των δικαιωμάτων, του αγώνα και της ζωής αγωνιστών. Το Athens Indymedia θα συνεχίζει να στηρίζει τις όποιες εκφράσει του αγώνα ενάντια στην εξουσία, την επιβολή, και την εκμετάλλευση των ανθρώπων, όποια μορφή και αν αυτή λαμβάνει, θέλοντας να συμβάλει  στην ταχύτερη εξαφάνιση του κρατικού- εξουσιαστικού μηχανισμού που έχει την ευθύνη επιβολής και διαιώνισης της αποκτήνωσης και χυδαιωποίησης της ανθρώπινης ύπαρξης.
  8. Το Athens Indymedia ΔΕΝ αποτελεί έναν δημοσιογραφικό μηχανισμό που αναζητεί να καταγράψει γεγονότα. Αποτελεί χώρο δημοσίευσης και καταγραφής της δράσης της κοινωνικής βάσης προς την απελευθέρωσή της  και η δημοσιοποίηση αυτή βαραίνει πρώτα από όλα εκείνη την ίδια και όχι μία συντακτική ομάδα. Το Indymedia θα προβάλει και θα προωθεί τις κινηματικές επιλογές αλλά δεν θα υποκαταστήσει κανέναν και ούτε θα καθοδηγήσει τις δράσεις της κοινωνίας και του κόσμου της αντίστασης.

από (που γράφεται καθημερινά) 26/03/2015 4:14 μμ.


Τις εκφράσεις τύπου "καμμένοι", "ροζ" και τα λοιπά τις πρωτοχρησιμοποίησαν στο internet τα μέλη των συμμοριών Χρυσή Αυγή και Μαύρος Κρίνος.

από @κατά τη γνώμη μου 26/03/2015 5:08 μμ.


η αρχική ανάρτηση μπήκε σκόπιμα, για να έρθουν στη συνέχεια οι απαντήσεις @ναρχικός, (που γράφεται καθημερινά) κλπ., κλπ. Είναι άπειρες οι σχετικές προσπάθειες σε διάφορες αναρτήσεις από την ώρα που άρχισε η απεργία πείνας, και ιδιαίτερα από την ώρα που άρχισε η κατάληψη στο Κόκκινο.  Μάλλον θα έπρεπε να προβάλλεις περισσότερο (κάπου πιο κεντρικά ίσως) το κείμενο που έγραψες για το Athens Indymedia, γιατί κι εγώ, όπως και πολλοί άλλοι σίγουρα -όπως λες κι εσύ- σηκώνουμε με ευχαρίστηση την "ξεφτίλα" να μην προβάλλονται αντιδραστικές απόψεις που έχουν κατακλύσει τα αριστερά μπλοκ και σάιτ. Το πανηγυράκι τους ας το κάνουν εκεί που τους παίρνει.

από @ναρχικός 26/03/2015 6:17 μμ.


Και επειδή χθες δεν μου επιτρεπόταν να απαντήσω βγάζοντάς μου συνέχεια ένα λάθος 500 επιστρέφω για διευκρινίσεις και για μένα τέλειωσε.

Δεν θέλω να κάνω κουβέντα για την κουβέντα αλλά εγώ ρώτησα γιατί υπάρχει ένα άρθρο που δεν καταλαβαίνουμε σε τι αναφέρεται και έπρεπε να ψάχνουμε με τις ώρες στα κρυμμένα για να πάρουμε πρέφα ποιος είναι αυτός ο Παύλου που σήμερα είδα ότι είναι η Παύλου. Δεν ρώτησα γιατί κρύφτηκε το κρυμμένο. Σ΄ αυτό το ψάξιμο όμως βρήκα και τα άλλα τα οποία χαρακτηρίζεις αντιδραστικά και γι αυτό κρυμμένα. Οκ, πάσο παρόλες τις επιφυλάξεις μου για το αντιδραστικό.

Τι ήταν αυτό που πυροδότησε όμως όλο αυτό το επαναστατικό ίστρο μόνο εσύ ξέρεις. Μήπως γιατί εκφράστηκε μια διαφορετική άποψη από αυτές που επιτρέπεται τελευταία να εκφράζουμε στο indymedia; Η δικαιολογία όμως ότι όλα είναι αντιδραστικά που υπονομεύουν τα δικαιώματα των αγωνιστών, γεννά αλυσιδωτές ερωτήσεις όπως αν η έκφραση της διαφορετικής άποψης υπονομεύει τους αγώνες, κάποιες κινήσεις αλληλεγγύης έτσι όπως γίνονται δεν τους υπονομεύουν; Και αυτό προκαλεί μια άλλη απορία. Από πότε το κίνημα αλληλεγγύης ταμπουρώνεται εκ του ασφαλούς όπως λες κι εσύ και τσαμπουκαλίστικα "υπερασπίζεται" αυτά τα δικαιώματα; Εγώ δεκαετίες τώρα το κίνημα αλληλεγγύης το ήξερα στο δρόμο με δράσεις ανοιχτές και με επαφή με τον κόσμο. Οι δε καταλήψεις ήταν κεντρικές συνήθως πρυτανεία με σκοπό να λειτουργούν σαν κέντρο αντιπληροφόρησης και πάντα σε συνεχή διάδραση με τον κόσμο. Οι καταλήψεις ιδιωτικών χώρων και μέσων ήταν επίσης συμβολικές κρατούσαν μερικές ώρες με δυσκολία και επικινδυνότητα, ακούγονταν τα μηνύματα και πάλι στο δρόμο. Τώρα τι εξυπηρετεί ένα δυναμικό 30, 50, 80, Χ ανθρώπων τέλος πάντων να βρίσκεται ταμπουρωμένο σε ενα κτίριο και να μεταδίδει τελικά τα μηνύματά του από τα καθιερωμένα και πασίγνωστα σε όλους μας κινηματικά ραδιόφωνα, δεν πρόκειται να το καταλάβω με τίποτε και αναρωτιέμαι αυτό δεν γίνεται με τη σειρά του αντιδραστικό (κατάληψη για την κατάληψη); Αυτά είναι νέα ήθη και όπως φαίνεται τοindymedia τα υπερασπίζεται. Η γράφουσα ζιζί, όπως δείχνει το κείμενό της δεν έχει ξεχάσει τίποτε αλλά έχει πνίξει το άρθρο της στο συναισθηματισμό που δεν της επιτρέπει να θυμάται πως δίνονταν κάποτε οι αγώνες και πως δίνονται σήμερα.

Για να καταλήξω, παραβλέπω όλες τις αερολογίες, για να πω ότι τέτοιου είδους καμώματα αποδυναμώνουν έναν καθόλα δίκαιο αγώνα για τα δικαιώματα των κρατουμένων και όχι μόνο των αγωνιστών. Θυμάμαι τέλος ένα πρόσφατο κείμενο του Μαζιώτη που ζητούσε τον μαξιμαλιστικό αυτό αγώνα των μέσα, οι έξω να τον συνδέσουν με τους αγώνες εντάντια στον καπιταλισμό, τα μνημόνια και τον εργασιακό μεσαίωνα. Βλέπουμε πουθενά κάτι τέτοιο σε ότι κινήσεις αλληλεγγύης έχουν γίνει μέχρι σήμερα; Υπάρχει τέτοιος αγώνας ή έχουμε καταλήξει να είμαστε μόνο ένα κίνημα "αντί" και μάλιστα σήμερα με την χειρότερη έκφραση; Να προβάλει το indymedia ότι θέλει, αλλά να προσέξετε να μην γίνει ένα ακόμα μέσο προπαγάνδας. Είναι καλό να σκεφτόμαστε και μόνοι μας και ακόμα καλύτερα να λέμε και τις σκέψεις μας όσο κι αν ενοχλούν.

ΥΓ. Πάντως εκπλήκτηκα που ανεβάσατε και το πρώτο σχόλιό μου να το αναγνωρίσω αυτό.


rebelian οι δικαιολογιες που προβαλεις για το κοψιμο της ανακοινωσης των εργαζομενων ειναι απαραδεκτες, και η ενεργεια σου να το κοψεις ειναι ανεπιτρεπτη. Εχει δωσει απειρο χρονο πολυς κοσμος για το Indymedia (συμπεριλαμβανομενου και του εαυτου μου) ειτε μετεχοντας στις συνελευσεις του, ειτε γραφοντας κωδικα, ειτε κυριως συμμετεχοντας με κειμενα, φωτογραφιες, ανταποκρισεις, για να φτασεις τωρα στο σημειο εσυ να κοβεις και να εξαφανιζεις ο,τι ΕΣΥ θεωρεις χυδαιο, συμφωνα με αυτα που εχεις εσυ στο μυαλο σου, και να προσπαθεις να μας πεισεις οτι εχεις και το αντικειμενικο δικαιο για ολα .

Θα σου απαντησω οτι αυτη η απαντηση σου και οι ενεργειες των κοψιματων σε οποιον διαφωνει πολιτικα με την καταληψη του 'στο κοκκινο' ειναι προβοκατορικες, κακοηθεις και χυδαιες προς οποιον συμμετεχει στο κινημα, προς οποιον σκεπτομενο και αξιοπρεπη ανθρωπο που δεν συμφωνει σε ολα μαζι σου και σε ο,τι θες εσυ να συμφωνει.

Υπαρχουν πολλες αποψεις για την επιλογη των καταληψιων να παραμεινουν για μερες στο σταθμο, για τα αποτελεσματα που θα εχει αυτη η κινηση και στο πως τελικα συνεισφερει στον αγωνα των κρατουμενων απεργων πεινας. Οι αποψεις αυτες (αφου αποκλεισεις τις προβοκατορικες και τις φασιστικες) δεν συγκλινουν απαραιτητα (Ω ΝΑΙ!) στο οτι η κινηση αυτη ειναι 100% σωστη και μπραβο παιδια συνεχιστε και κοφτε ολες τις υπολοιπες αποψεις. Με αυτο σαν δεδομενο, και το γεγονος οτι δεν παραβιαζουν την πολιτικη δημοσιευσης του indymedia, δεν εχεις κανενα λογο και δικαιωμα να τις κοβεις.

Αλλα βεβαια στην παρουσα φαση εσυ εχεις το ΨΑΛΙΔΙ εσυ αποφασιζεις τι θα διαβασουμε, εσυ αποφασιζεις τι εικονα θα βγει προς τα εξω απο το indymedia. Και μας προτεινεις  ειτε να συμφωνησουμε ολοι με αυτα που εχεις ΕΣΥ στο μυαλο σου, ειτε να το βουλωσουμε (στα κρυμμενα και πολυ σας ειναι)


που παρουσιάζει το ροζ και καμμένο (από γεννησιμιού τους έτσι τους λέγανε) μαύρου κρίνου κλπ

από φφφ 27/03/2015 8:47 πμ.


το κρατος μεχρι σημερα.....

αφησε μελετημενα να πεθανει κοσμος απο ψυχικα προβληματα (που εφτιαξε μεσω της προπαγανδας) σε ψυχιατρεια, ελλειψη καυσιμων θερμανσης, ελλειψη στεγασης/φαγητου

δημιουργησε μεσω ΜΜΕ βαριες ψυχικες βλαβες σε εκατονταδες χιλιαδες κοσμου που εφτιαξαν γονιμο πεδιο για την ΧΑ,
σκοτωσε μεταναστες και ψυχικα ασθενεις σε αστυνομικα τμηματα κατοπιν εντολων

προκαλεσε τεχνητη ελλειψη τροφης στον πληθυσμο

σκοτωσε μεταναστες και ψυχικα ασθενεις σε αστυνομικα τμηματα κατοπιν εντολων


εξουσια και αγελες λοιπον

"ειμαστε σεξουαλικα παμφαγοι" / βιντεο @ted.com


ααα και η ΣΟ ιντυ θα πρεπει να συνδιαλεγεται περισσοτερο με τους χρηστες και να εχει τις δομες υποδοχης που θα ξεδιαλεγουν του αλληλεγυους και τους "αλληλεγυους"

από @ 27/03/2015 3:17 μμ.


Είναι συγκεκριμένος ο χώρος που μιλάει έτσι. Είναι η ακροδεξιά και τα διάφορα μαγαζάκια της ΕΥΠ. Αυτά τα περί "ροζ", "καμμένων", "θολοκουλτουριάρηδων", "καλλιτεχναράδων" και τα λοιπά και τα λοιπά...

Μόνο ένας χώρος εκφράζεται έτσι. Που τα είδες τα δύο άκρα...;

από ορίστε 27/03/2015 6:06 μμ.


Αφού ο αρχικός έχει πρόβλημα όπως φαίνεται με τις γυναίκες και το...ροζ, ας λάβει εναλλακτικά υπόψη του το Δημήτρη Κουφοντίνα, ο οποίος μόλις έστειλε το εξής:

https://athens.indymedia.org/post/1541871/

Αν δε θέλει να λάβει υπόψη του ούτε αυτόν, που είναι άμεσα ενδιαφερόμενος, τότε το πρόβλημα δεν είναι πολιτικό.


εποχή του ναζισμού το 30 στη γερμανία. τα υπόλοιπα από το άδειο σου κεφάλι και θίγεσαι ως τσυριζαίος, δηλ. ρουφιάνος, ψεύτης, εξουσιαστής, τσιράκι των αφεντικών

από προηγήθηκε δουλειά στα life&style 28/03/2015 9:47 μμ.


Και οι χαρακτηρισμοί "ροζ" και τα λοιπά από τους απόγονους των ναζί καθιερώθηκαν στα media, φτάνοντας σήμερα πλέον στο σημείο να είναι ο κανόνας για το internet παγκοσμίως.

από παβλωφικα σκυλακια της κουμουνδουρου 29/03/2015 10:13 πμ.


Το ροζ βγηκε απο το ξεθωριασμενο κοκκινο του ευρωκομμουνισμου που πρεσβευουν αυτα τα κομματα...δεν εχει σχεση ουτε με φασιστες ουτε με σεξισμους...το κινημα τους ειπε ροζ


επανήλθε μόλις οι μπάτσοι πήραν εντολή να είναι αραχτοί. αυτό πάει να πει όπου μας παίρνει. κ βέβαια μετά από τόσα χρόνια ανυπαρξίας τέτοια δράση αναμενόταν...γτπ...

από ούτε ένα κόμμα, ούτε μία οργάνωση 29/03/2015 5:05 μμ.


Το ροζ βγηκε απο το ξεθωριασμενο κοκκινο του ευρωκομμουνισμου που πρεσβευουν αυτα τα κομματα...δεν εχει σχεση ουτε με φασιστες ουτε με σεξισμους...το κινημα τους ειπε ροζ

Πουθενά στην Ευρώπη δεν υπάρχει ροζ σύμβολο κόμματος.

Και κανένα "κίνημα" δεν έχει αποκαλέσει ροζ τους αριστερούς ή τους κομμουνιστές.

Μόνο οι ακροδεξιοί και τα life & style καθάρματα.


και της αλαζονικής εξουσίας δε βλέπετε ειδήσεις ή είναι πολύ ψηλά και τα βλέπετε παραμορφωμένα; Δεν πάει και πολύς καιρός που οι συριζοπαπαγάλοκαραϊβαζάδες μιλούσαν για μοίρες αλεξιπτωτιστών, παρκουριστών, αερομεταφερόμενων ταξιαρχιών των, (πάντα σύμφωνα με τον υπάλληλο του συριζα που ασχολείται με το ιντιμίντια),  "εξαφανισμένων"αναρχικών...Πόσα πληρώνεσαι για να έχεις τόσο κοντή μνήμη, εκτός από αντίστοιχο ηθικό ανάστημα;

από βρέθηκε χαμένος σεναριογράφος της κουμουνδούρου 29/03/2015 9:16 μμ.


 Δε το ξέρεις ότι στην υπόλοιπη Ευρώπη δε μιλανε Ελληνικά; Πως θα πουν "ροζ";

Πάντως αν θες για ελλάδα, ορίστε μερικά λινκ χωρίς ιδιαίτερο ψάξιμο από αριστερούς κιόλας...Πόσο λίγος είσαι...

"O ΣΥΡΙΖΑ σε 50 αποχρώσεις του ροζ" τίτλος του Πριν Οργάνωση ΝΑΡ, κομμα ΑΝΤΑΡΣΥΑ

https://athens.indymedia.org/post/1487560/

http://tsak-giorgis.blogspot.gr/2015/03/blog-post_261.html στο οποίο αποκαλεί ροζ την εφημερίδα πριν του ΝΑΡ, η οποία λέει ροζ το συριζα...

Και για να γουστάρουμε συριζοφρένεια πάρε και μια φωτο με το χάρτη των εκλογών από την εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ, Αυγή... http://www.avgi.gr/article/5252260/apotelesmata-ethnikon-eklogon-2015-upourgeiou-esoterikon

 

 

από συριζαίϊκα μαθήματα λογικής 29/03/2015 9:27 μμ.


https://athens.indymedia.org/event/56330/

εδώ η απόδειξη ότι ο καραϊβάζ ήξερε τι έλεγε για αερομεταφερόμενους αναρχικούς....

από my 0.2 euro cents 30/03/2015 12:56 μμ.


Πρώτα πρέπει να διώξουμε από μέσα μας τις εξουσιαστικές εκφράσεις και μετά να πούμε ότι θέλουμε να αλλάξουμε τον κόσμο.


οπότε πρέπει πρώτα να διώξουμε αυτές γιατί μετά όσο και να λέει κανείς ότι "θα αλλάξει τον κόσμο" δεν τον πιστεύει κανείς. Σαν κι αυτόν εδώ τον απίστευτο τύπο, που  κάποιοι με αυταπάτες τον πιστεύουν και τον υποστηρίζουνι:http://www.avgi.gr/article/5421128/a-tsipras-eftase-i-stigmi-na-allaxoume-ton-kosmo-

από δεν είναι μαγκιά, είναι σαχλαμάρα 30/03/2015 5:43 μμ.


Οι εξουσιαστικές αυταπάτες είναι στο ίδιο πλαίσιο με το σεξισμό. Πάνε χέρι χέρι (όπως έλεγε στο προεκλογικό του σλόγκαν ο Καρατζαφύρερ).

O σχολιασμός έχει απενεργοποιηθεί.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License