Την Παρασκευή 13/3, στο βραδυνό δελτίο ειδήσεων της ΕΤ3, πραγματοποιήθηκε παρέμβαση από συντρόφους και συντρόφισσες στα πλαίσια του καλέσματος για πανελλαδική μέρα δράσης με αφορμή τις απεργίες πείνας φυλακισμένων αγωνιστών ενάντια στους τρομονόμους, στον κουκουλονόμο, στη χρήση DNA ως καταδικαστικό στοιχείο, για την απελευθέρωση του Σάββα Ξηρού και ενάντια στην ποινικοποίηση συγγενικών σχέσεων.

Κατά τη διάρκεια της παρέμβασης κρεμάστηκαν πανό, πετάχτηκαν τρικάκια, ενώ προβλήθηκε και το παρακάτω βίντεο την επομένη με τη λήξη του δελτίου(14/3):

ΝΙΚΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ – ΑΠΕΡΓΩΝ ΠΕΙΝΑΣ ΑΠΟ 2/3

ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΠΕΛΑΣΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ

ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΧΙΑ

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ – ΣΑΒΒΑΤΟ 14/03 12:00 ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΧΑΡΙΛΑΟΥ

Συλλογικότητα αναρχικών από τα ανατολικά

Συνέλευση αναρχικών για τη σύνδεση των αγώνων μέσα στην κοινωνία-φυλακή

Σύντροφοι/συντρόφισσες

 

 

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License