Κρατούμενος, Πακιστανικής καταγωγής, ο οποίος κρατούνταν στην Ε2 πτέρυγα (τύπου Γ) των φυλακών Δομοκού αυτοκτόνησε στο πειθαρχείο. Σύμφωνα με πληροφορίες ζητούσε τη μεταγωγή του στο νοσοκομείο και αντί για αυτό βρέθηκε στο πειθαρχείο. Είναι η δεύτερη δολοφονία στις φυλακές Δομοκού τους τελευταίους μήνες από τότε που ο ΣΥΡΙΖΑ ανέλαβε την κυβέρνηση και ο Παρασκευόπουλος το υπουργείο Δικαιοσύνης. Αυτή τη στιγμή επικρατεί ένταση στην Ε1 πτέρυγα τύπου Γ όπου βρίσκονται οι σύντροφοι Νίκος Μαζιώτης, Γιάννης Ναξάκης και Χρήστος Ροδόπουλος, όπου κρατούμενοι έχουν ξηλώσει τις κάμερες και γενικά έχουν προχωρήσει σε εκτεταμένες φθορές στην πτέρυγά τους. 

 

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License