Ενημέρωση για την απεργία πείνας των μεταναστών στο Παρανέστι

Ενημέρωση για την απεργία πείνας των μεταναστών στο στρατόπεδο συγκέντρωσης στο Παρανέστι

Τις τελευταίες ημέρες οι 25 πλέον μετανάστες απεργοί πείνας στο Παρανέστι Δράμας δέχονται συνεχώς απειλές από την αστυνομία ότι θα τους σκορπίσουν σε άλλα στρατόπεδα εάν δεν σταματήσουν την απεργία πείνας. Σήμερα το πρωί μπούκαραν στην πτέρυγά τους και τους είπαν να μαζέψουν τα πράγματά τους για να τους μεταφέρουν την ίδια ημέρα σε άλλα στρατόπεδα. Οι μετανάστες αντέδρασαν στη μετακίνησή τους και δήλωσαν ότι θα συνεχίσουν την απεργία πείνας. Τελικά τους μετέφεραν όλους σε άλλη πτέρυγα.

 

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΓΚΛΕΙΣΟΤΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

 

συνέλευση no lager στη θεσσαλονίκη

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License