Επιθέσεις σε μπατσάδικα

Θερμή νύχτα για τους μπάτσους σε Ζωγράφου και Δάφνη

Σε σκόρπιες δημοσιεύσεις καθεστωτικών αναφέρονται επιθέσεις με μολότωφ στα Α.Τ. Ζωγράφου και Δάφνης.

Πιό συγκεκριμένα, λίγο πριν τα μεσάνυχτα του Σαββάτου οι μπάτσοι του Α.Τ. Δάφνης δέχτηκαν επίθεση με μολότωφ από ομάδα 15 κουκουλωμένων ατόμων (όπως οι ίδιοι είπαν) με αποτέλεσμα να υποστούν ζημιές 3 κωλάδικα και ένα ασφαλήτικο. Οι μπάτσοι προχώρησαν σε προσαγωγές 12 περαστικών από την ευρύτερη περιοχή της Δάφνης, για τους οποίους δεν προέκυψε τίποτα επιβαρυντικό και αφέθησαν ελεύθεροι το πρωί της Κυριακής.

Λίγο πριν τα ξημερώματα εκδηλώθηκε επίθεση με μολότωφ και στο Α.Τ. Ζωγράφου. Η μολότωφ έσκασε στην είσοδο του κτηρίου αφήνοντας ίχνη φωτιάς στα τοιχώματα ενώ μικροφθορές προκλήθηκαν σε παρακείμενο κωλάδικο. Ακολούθησε κυνηγητό από μπάτσους χωρίς όμως να προκύψει καμιά προσαγωγή.

Από τις επιθέσεις, σύμφωνα πάντα με τους μπάτσους και τα καθεστωτικά παπαγαλάκια τους, δεν προέκυψε κανένας τραυματισμός παρά μόνο υλικές φθορές.

από @ 29/03/2015 2:46 μμ.


Ειπαν και για μια τριτη επιθεση σε περιπολικο της τροχαιας, στα εξαρχεια.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License