Στο βαθμό που υφίσταμαι προσωπικά την  επιβολή της αντιτρομοκρατικής νομοθεσίας συντάσσομαι με το αίτημα των πολιτικών κρατούμενων απεργών πείνας για την κατάργηση του ‘’κουκουλονόμου’’ προχωρώντας στην έμπρακτη αμφισβήτησή του.

Το νομοθετικό αυτό κατασκεύασμα είναι μια απροκάλυπτη κατασταλτική επίθεση ενάντια σε όσους αγωνίζονται.Η  συμμετοχή στους αγώνες ποινικοποείται καθώς ο οποιοσδήποτε είναι δυνάμει διωκόμενος υπό την κατηγορία των καλυμμένων χαρακτηριστικών.

Διωκόμενη υπό την κατηγορία του «κουκουλονόμου»,για την υπόθεση παρέμβασης  του αντιφασιστικού-ᾱντιεξουσιαστικού στεκιού Δίστομο ,από σήμερα 4 Απρίλη προχωρώ στην παραβίαση των περιοριστικών όρων που μου επιβλήθηκαν,τη διακοπή δήλωσης παρόντος στο Α.Τ της περιοχής μου.

Αντιλαμβανόμενη πως ο αγώνας που δίνεται είναι  κοινός εντός και εκτός των τειχών θεωρώ την κίνηση αυτή μεταξύ άλλων σαν ελάχιστη,πλην αυτόνόητη για εμένα,συνεισφορά στον αγώνα.

 

ΝΙΚΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΩΝ ΑΠΕΡΓΩΝ ΠΕΙΝΑΣ

                  ΑΜΕΣΗ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΑΙΤΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ

Καλή λευτεριά στη μητέρα των Χρήστου και Γεράσιμου Τσάκαλου και τη σύντροφο του δεύτερου.

 

‘’Εάν αυτό που ονομάζουν δικαιοσύνη είναι το ''φίδι που δαγκώνει τους ξυπόλυτους’’ τότε αυτό σημαίνει πως συνεχίζουμε να προχωράμε  εκεί που προστάζει η συνείδηση μας’’

 

Μ.Γαζέτα.

 

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License